Διαδικτυακά η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Λέσχης Περιήγησης Κλασσικού Αυτοκινήτου

“Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι λόγω της έκτακτης υγειονομικής κατάστασης, η προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 Ετήσια Γενική Συνέλευση (ΕΓΣ) της Λέσχης μας δεν έχει διεξαχθεί.”

Λέσχης Περιήγησης Κλασσικού ΑυτοκινήτουΕνόψει των υποχρεώσεων μας που πηγάζουν από το Καταστατικό, το Συμβούλιο έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή της ΕΓΣ διαδικτυακά την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 7:00μμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ποια είναι τα 20 καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας

Για τη διεξαγωγή της ΕΓΣ θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστική πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με το Καταστατικό το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην ΕΓΣ έχουν τα Πλήρη Μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στο Σύνδεσμο. Συνδεόμενα Μέλη δεν έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά μπορούν να παρευρίσκονται στις Συνελεύσεις και να εκφράζουν τις απόψεις και τοποθετήσεις τους.

Όσα από τα Πλήρη Μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει να υποβάλουν γραπτή αίτηση η οποία να υποστηρίζεται από άλλα δύο πλήρη μέλη (επισυνάπτεται ειδικό έντυπο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έξι ταχύτερα Γερμανικά αυτοκίνητα στην ιστορία

Τα Πλήρη και Συνδεόμενα Μέλη της Λέσχης πρέπει να εγγραφούν για να παρευρεθούν στην Ηλεκτρονική ΕΓΣ στέλνοντας email στον Γραμματέα στη διεύθυνση [email protected]

Μετά την εγγραφή, όλα τα ενεργά μέλη θα λάβουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έναν μοναδικό σύνδεσμο που θα παρέχει πρόσβαση και δικαιώματα ψήφου στη συνάντηση.

Τα μέλη που θα παρευρεθούν και όσοι ενδιαφέρονται για θέση στο Συμβούλιο, πρέπει να εγγραφούν πριν από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Επίσης μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνάντησης ή εκ των προτέρων μέσω του προαναφερθέντος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βιντεογράφηση της ΕΓΣ θα είναι διαθέσιμη μετά τη διεξαγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει και φέτος αποφασίσει ότι στην Ετήσια Γενική Συνέλευση θα τιμώνται άτομα που έχουν επιδείξει ξεχωριστή δέσμευση και δραστηριότητα στην προώθηση και διατήρηση των κλασικών αυτοκινήτων στον τόπο μας, ως μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Φέτος, το Συμβούλιο έχει αποφασίσει να τιμήσει τον κ. Ηρακλή Σκυριανίδη.

Η Ημερησία Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης θα έχει ως ακολούθως:

  1. Παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Λέσχης.
  2. Παρουσίαση των Οικονομικών της Λέσχης μέχρι τέλος 09/2020.
  3. Τελετή Βραβεύσεων
  4. Έγκριση των Εισοδημάτων και Εξόδων της Λέσχης για την περίοδο που έληξε 09/2020 και της Έκθεσης Πεπραγμένων.
  5. Εκλογές για θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2020-2022.
  6. Διορισμός Μελών Πειθαρχικής Επιτροπής. Αποτελείται από τρία Μέλη και δύο αναπληρωματικά τα οποία διορίζονται από την Γενική Συνέλευση. Η θητεία των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής συντρέχει με αυτήν του Διοικητικού Συμβουλίου.
  7. Διορισμός Μελών Ελεγκτικής Επιτροπής. Αποτελείται από δύο ελεγκτές που κατέχουν αναγνωρισμένο σχετικό επαγγελματικό προσόν και οι οποίοι διορίζονται κάθε χρόνο από τη Γενική Συνέλευση.
  8. Λήξη Εργασιών Γενικής Συνέλευσης.
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.