Ποια είναι τα 20 καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας

Άλλη μια δεκαετία πέρασε με εκατοντάδες νέα μοντέλα να περνούν από τις γραμμές παραγωγής στους δρόμους του κόσμου. Όσο και αν η τεχνολογία (και σχεδόν και ο σχεδιασμός) είναι λίγο πολύ πανομοιότυπη στις μέρες μας, ωστόσο υπάρχουν μοντέλα που ξεχώρισαν αυτά τα δέκα χρόνια που πέρασαν. Οι δαιμόνιοι συνάδελφοι του έγκυρου Top Gear έκαναν την επιλογή τους για τα είκοσι καλύτερα μοντέλα της δεκαετίας.

Ανακαλύψτε τα:

Tesla Model S

TESLA MODEL SΑυτό ήταν το αυτοκίνητο που άλλαξε επίσημα την γνώμη των αυτοκινητάκιδων της γης σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το Model S απέδειξε στον κόσμο πως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν είναι κάτι μουντό ή βαρετό, με την απίστευτη τεχνολογία του και επιτάχυνση του. Και ευτυχώς που κυκλοφόρησε γιατί χωρίς αυτό δεν θα κυκλοφορούσαν άλλα φοβερά μοντέλα όπως η Taycan.

 Δείτε το επόμενο

Toyota GT86

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.