Η Opel επαναφέρει τον κωδικό ‘GSe’

GSe – τρία γράμματα με πολύ σαφή σημασία για τους πελάτες της Opel: σπορ μοντέλα με πλούσιο εξοπλισμό. Έχοντας σήμερα ξεκάθαρη αποστολή να προσφέρει μία ηλεκτροκίνητη έκδοση για κάθε μοντέλο της γκάμας μέχρι το 2024 και να γίνει μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη μέχρι το 2028, η Opel αναβιώνει και επαναπροσδιορίζει το GSe ως ένα νέο, κορυφαίο sub-brand. Το ακρωνύμιο, το οποίο στο παρελθόν είχε την έννοια του “Grand Sport Einspritzung” (Grand Sport Injection), όπως στο Commodore GS/E και το Monza GSE, αποκτά πλέον νέα σημασία.

OPEL COMMODORE A GSE OPEL MONZA A GSE OPEL MANTA GSE OPEL CYPRUS Πλέον της σπορ εμφάνισης που βασίζεται στη βραβευμένη σχεδίαση της Opel, οι πελάτες των μελλοντικών GSe μπορούν να προσβλέπουν σε μια ρύθμιση πλαισίου που θα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης. Και όπως όλα τα μοντέλα Opel, η σειρά GSe θα είναι “Autobahn proof”, χάρη στις εκτεταμένες δοκιμές στους Γερμανικούς αυτοκινητόδρομους. Ταυτόχρονα, τα μοντέλα  GSe θα συνδυάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά με την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων, επαναπροσδιορίζοντας έτσι τις σπορ επιδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της  OPEL

Opel Manta GSe ElektroMOD GEO PAVLIDES OPEL CYPRUSΗ Opel πρόσφατα παρουσίασε το Manta-e GSe, τη μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού Manta του 1970 που αποδεικνύει πόσο διαχρονικές παραμένουν οι γραμμές του μέχρι σήμερα. Το σμιλεμένο και απλό σχήμα του εξακολουθεί να ταιριάζει άριστα στη σύγχρονη αισθητική της Opel. Με βάση μια ισχυρή σιλουέτα ξεκινά ένα νέο μέλλον: ηλεκτρικό, με μηδενικές εκπομπές ρύπων, γεμάτο συναισθήματα. Το Opel Manta-e GSe αποτίει επίσης φόρο τιμής στο πανέμορφο Manta A, το οποίο αποτέλεσε την έμπνευση για τη σχεδίαση του Opel Vizor, του νέου προσώπου της  μάρκας που ενσωματώνει στην ενιαία μάσκα, το σύστημα φωτισμού και το σήμα του κεραυνού (Blitz). Όλα τα νέα μοντέλα της Opel υιοθετούν το Vizor – συμπεριλαμβανομένου του νέου Opel Astra.OPEL GSE LOGO

Το πολυβραβευμένο Manta-e GSe ακολουθεί τη φιλοσοφία “simply electric” της Opel για τον εξηλεκτρισμό της μάρκας, είτε πρόκειται για τα επιβατικά είτε για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Όλα τα μοντέλα της Opel θα εξηλεκτριστούν μέχρι το 2024, ενώ ήδη σήμερα ο κατασκευαστής προσφέρει στους πελάτες την επιλογή μεταξύ 12 ηλεκτροκίνητων μοντέλων, από plug-in υβριδικά όπως το Grandland και το Astra, μέχρι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας, από το μικρό Corsa-e μέχρι το Zafira-e Life και από το Combo-e Cargo μέχρι το Movano-e.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!