Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους!

Εδώ και πολλά χρόνια, η Ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες δημιουργούσαν γρήγορα και αξιόπιστα αυτοκίνητα και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Μάρκες με πλούσια ιστορία, τόσο στις πίστες του κόσμου αλλά και στους δρόμους, πέρασαν σε μια νέα τεχνολογική εποχή, με θρύλους να επιστρέφουν με νέο σχεδιασμό, κινητήρες και χαρακτήρες. Κάποια αυτοκίνητα πετυχαίνουν, κάποια όχι και τόσο. Σε αυτή τη λίστα όμως, δεν θα βρείτε κακό αυτοκίνητο. Αυτά είναι επτά ιαπωνικά αυτοκίνητα με σπορ αποδόσεις, της νέας εποχής!

Lexus RCF Track Edition

Lexus RCF Track Edition - lexus cyprus - dickran ouzounianΠάει καιρός τώρα που κρατάμε πολλοί την αναπνοή μας για τον διάδοχο του θρυλικού Lexus RFA με τον πανίσχυρο V10. Έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας (και ΑΝ κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο ποτέ), αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια η Lexus, κουρδίζοντας στην εντέλεια την RCF Track Edition, αφαιρώντας βάρος και προσθέτοντας και άλλη δύναμη από το 2019. Ένα πολυτελές GT με υψηλές αποδόσεις από έναν ισχυρό κινητήρα V8 που αγγίζει τα 270 χιλιόμετρα τελική.

Δείτε το επόμενο 

Nissan GT-R NISMO

1
2
3
4
5
6
7
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.