Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!

Η συνταγή για drift είναι απλή: κίνηση πίσω, μπόλικοι ίπποι και ένας τρελός στο τιμόνι για να διατηρεί τον έλεγχο όταν το αυτοκίνητο είναι, τεχνικά μιλώντας, «εκτός ελέγχου». Μέσα από τις δεκαετίες απολαύσαμε πολλά αυτοκίνητα που έφεραν αυτή την συνταγή στο DNA τους, και σε αυτή τη λίστα θα δούμε δέκα από τα καλύτερα. Μπορεί το drifting να έχει να κάνει (ίσως) περισσότερο με τον οδηγό παρά με το αυτοκίνητο, αλλά χωρίς το κατάλληλο αμάξι η δουλειά δεν γίνεται σωστά.

10 – Nissan 370Z

Το Nissan 370z παραμένει ένα από καλύτερα σπορ αυτοκίνητα που κυκλοφόρησε η Ιαπωνία, μιας και η έκδοση παραγωγής της έφερε έναν πολύ σοβαρό V6 κινητήρα, με απόδοση 328 ίππων. Την φήμη του όμως, το 370z, την έχτισε στα διάφορα πρωταθλήματα της Formula Drift με διάφορους οδηγούς. Το μυστικό της; Είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να δεχθεί εύκολα μετατροπές ενώ φέρει μια φοβερή ισορροπία πλαισίου  με αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει διάφορους κινητήρες! Το αποτέλεσμα είναι ένα μηχάνημα φτιαγμένο για δουλειά στις πίστες! 

Δείτε το επόμενοBMW E36 CHRISTOS CHANTZARAS

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.