autokinito.com.cy by Petros Soutzis

Δείτε τα γρηγορότερα μπροστινοκίνητα στην «Πράσινη Κόλαση»

Πρόκειται για μια πίστα 20 χιλιομέτρων με απίστευτη ιστορία και πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα, ιδιόκτητα και αγωνιστικά! Το Nürburgring Nordschleife αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον ο πήχη για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και για λάτρεις της ταχύτητας, οπόταν ήταν επόμενο ότι θα υπήρχαν συγκρίσεις και… ρεκόρ! Αυτά είναι τα ρεκόρ της πίστας, στην κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

1 – 2019 Renault Mégane RS Trophy-R – 7:40.10

Το πρώτο μυστικό όπλο του γαλλικού hot-hatch, είναι ο 1.8 λίτρων turbo κινητήρας του δυνατού RS 300 Trophy, και με αυτό κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ των «μπροστινοκίνητων» της πίστας, πριν καν κυκλοφορήσει στο δρόμο, τον Απρίλιο του 2019. Το δεύτερο μυστικό όπλο ήταν πως το μοντέλο ήταν κατά 130 κιλά ελαφρύτερο, με βελτιωμένα αεροδυναμικά και άξονες από το συμβατικό μοντέλο.

Δείτε το επόμενο

2 – 2017 Honda Civic Type R – 7:43.80

Η Honda άρπαξε το ρεκόρ του γύρου Nürburgring από το Volkswagen Golf GTI Clubsport S λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που η γερμανική εταιρεία το άρπαξε, και αυτή, από τα χέρια της Honda και του προηγούμενου Civic Type R. Χαρακτηριστική η ισχύ του, στους 316 ίππους, δέκα περισσότερους από το Golf και την προηγούμενη γενιά του Civic Type R.

Δείτε το επόμενο

 3 – Volkswagen Golf GTI Clubsport S – 7:47.19

Το Golf GTI Clubsport S της Volkswagen έσπασε το ρεκόρ γύρου δύο φορές – πρώτα θέτοντας χρόνο 7: 49.21 τον Μάιο του 2016 και μετά τον Δεκέμβριο, όταν αφαίρεσε περισσότερα από δύο δευτερόλεπτα από τον προηγούμενο γύρο του. Και οι δύο χρόνοι σημειώθηκαν από τον οδηγό δοκιμών της VW, Benny Leuchter.

Δείτε το επόμενο

4 – 2015-2016 Honda Civic Type R – 7:50.63

Η προηγούμενη γενιά Honda Civic Type R κατείχε επίσης ρεκόρ γύρου στο Nürburgring σε αυτή την κατηγορία, αφού πήρε τον «τίτλο» το 2015 από το Renault Mégane RS 275 TrophyR. Το μοντέλο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το 2015.

Δείτε το επόμενο

5 – Renault Mégane RS 275 Trophy-R – 7:54.36

H Renault έπιασε την κορυφή της κατηγορίας από την Seat το 2014, με το Mégane RS 275 TrophyR. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Γάλλοι κρατάνε την κορυφή σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

? Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

? 7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Exit mobile version