7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Ούτε καν θα το φανταζόσαστε που μπορεί να βρείτε κινητήρα της BMW. Η βαυαρική εταιρεία βρισκόταν ανέκαθεν πολύ ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου για τα δημιουργήματα της! Αυτό όμως που ίσως να μην ξέρει αρκετός από όλο αυτό τον κόσμο, είναι πως ακόμα και άλλες εταιρείας εκτιμούσαν (και ακόμη εκτιμούν) τη γερμανική τεχνολογία, ειδικά όσο αφορά τους κινητήρες τους! Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε επτά μοντέλα που έγραψαν την δική τους ιστορία αλλά με ένα κινητήρα BMW κάτω από το κάλυμμα! Και σίγουρα υπάρχουν πολύ περισσότερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 10 ταχύτερα αυτοκίνητα των ΗΠΑ σήμερα

Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

Το «γκαράζ» των supercars του Lewis Hamilton

McLaren F1

McLaren F1Δεν πρόκειται για μυστικό, ακριβώς, πως το πρώτο supercar (και ίσως το καλύτερο…) στον κόσμο είχε καρδιά BMW! Μετά που ο Gordon Murray (μαζί με τον Peter Stevens) σχεδίασε αυτό το αυτοκινητιστικό θαύμα, έπρεπε να βρουν κινητήρα, γιατί δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν δικό τους. Ο Murray πήρε τηλέφωνο τον φίλο του Paul Rosche, με τον οποίον δούλεψαν μαζί στην Brabham, και συμφώνησαν οι δυο πλευρές. Τελικά ο Paul σχεδίασε το δωδεκακύλινδρο τέρας των 620 ίππων.

Δείτε το επόμενο

Toyota Supra

1
2
3
4
5
6
7
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.