Κυπριακή Επιτροπή Karting:

Η Κυπριακή Επιτροπή Karting θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 25 Ιανουάριου 2019 και ώρα 19.00, στο Ολυμπιακό Μέγαρο, Λευκωσία, την τελετή απονομής των επάθλων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2018. Στην τελετή θα βραβευτούν οι Πρωταθλητές των κατηγοριών Open (χωρίς ταχύτητες) και ΚΖ2 (εξατάχυτα).

Πρωταθλήτρια στη κατηγορία Open η Φωτεινή Θεοδώρου με τον Δήμο Επισκόπου να κατακτά την 2η θέση και τον Βασίλη Γραμμένο στην 3η θέση. Στην κατηγορία KZ2 πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Κυθρεώτης με 2ο τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη και 3ο τον Ανδρέα Αβραάμ. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν επίσης άτομα που έχουν προσφέρει διαχρονικά στο άθλημα, ο Σταύρος Έλληνας, Γιώργος Αλεξάνδρου και ο Πανίκος Αντωνίου. Τιμητικές πλακέτες θα δοθούν επίσης στα «παιδιά» του karting που εκπροσωπούν την Κύπρο στο εξωτερικό σαν οδηγοί ομάδων αγώνων, ο Ευτύχιος Έλληνας και ο Βλαδίμηρος Τζωρτζής.

Η τελετή τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.