Εκκίνηση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting 2020

Cyprus Karting Committee

Cyprus Karting committeeΤην Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway η πρώτη αγωνιστική συνάντηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2020. Ο αγώνας, που θα είναι διπλός, θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωϊ και θα διαρκέσει μέχρι τις 13.00. Στο αγώνα της Κυριακής θα διεξαχθούν οι τρεις κατηγορίες, Mini, Open και ΚΖ2.

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting θα αποτελείται από τέσσερις συνολικά αγωνιστικές συναντήσεις με σύνολο οκτώ αγώνων. Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA)

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.