Εκκίνηση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting 2020

Cyprus Karting Committee

Cyprus Karting committeeΤην Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway η πρώτη αγωνιστική συνάντηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2020. Ο αγώνας, που θα είναι διπλός, θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωϊ και θα διαρκέσει μέχρι τις 13.00. Στο αγώνα της Κυριακής θα διεξαχθούν οι τρεις κατηγορίες, Mini, Open και ΚΖ2.

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting θα αποτελείται από τέσσερις συνολικά αγωνιστικές συναντήσεις με σύνολο οκτώ αγώνων. Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA)

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.