Μένουμε σπίτι και μοιραζόμαστε με την οικογένεια μας όσο το δυνατό περισσότερο ποιοτικό χρόνο. To autokinito.com.cy δίδει την ευκαιρία σε εσάς και τα παιδιά σας (μέχρι 14 χρόνων) να ζωγραφίσετε μαζί το αγαπημένο σας αυτοκίνητο. Είτε πρόκειται για αυτοκίνητο δρόμου είτε για αγωνιστικό αυτοκίνητο. Δώρα του διαγωνισμού είναι δύο μεγάλα σετ ζωγραφικής και δύο «αγωνιστικά» αρκουδάκια.

Πως να λάβεις μέρος:

1) Κάνε Like το Post και την σελίδα μας στο Facebook – autokinito.com.cy
2) Ανέβασε τη φωτογραφία με το σχέδιο στα σχόλια
3) Μείνε σπίτι και μείνε ασφαλής ❤️

Κάνετε “Share” τον διαγωνισμό και “Tag” τους φίλους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται!

Βοηθάμε τα παιδιά μας (μέχρι 14 χρονών) και ζωγραφίζουμε μαζί το αγαπημένο μας αυτοκίνητο.

Μπορείτε να αναρτήσετε όσες συμμετοχές θέλετε. Περισσότερες συμμετοχές περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ?

Ο διαγωνισμός λήγει την πρώτη Μαΐου όπου, ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές, θα αναδείξουμε με κλήρωση τους δύο τυχερούς. Το δώρο θα παραδοθεί την επόμενη στο σπίτι του νικητή/τριας με υπηρεσία courier. Όλα τα σχέδια μετά τη λήξη του Διαγωνισμού θα αναρτηθούν στη σελίδα του autokinito.com.cy, σε μια ξεχωριστή ηλεκτρονική έκθεση… αυτοκινήτων και θα μπορείτε να κάνετε share τα αυτοκίνητα σας στη σελίδα σας στα κοινωνικά σας δίκτυα.

Το όνομα του νικητή/της νικήτριας και του γονέα που τον/την βοήθησε στην ανάρτηση θα ανακοινωθούν δημόσια

Καλή επιτυχία!! ?

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.