Σε ψηλά επίπεδα οι πωλήσεις της Porsche στο 2020

Κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, η Porsche παρέδωσε συνολικά 272.162 νέα οχήματα παγκοσμίως, μόλις 3% κάτω από το ρεκόρ του 2019.

PORSCHE TAYCAN«Η κρίση της πανδημίας έθεσε μια μεγάλη πρόκληση σε όλους μας από την άνοιξη του 2020 και έπειτα. Ωστόσο, καταφέραμε να διατηρήσουμε τις παραδόσεις συγκριτικά σταθερές καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς», δήλωσε ο Detlev von Platen, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Porsche AG. «Η φρέσκια, ελκυστική γκάμα προϊόντων μας, η επιτυχής κυκλοφορία της Taycan ως η πρώτη ηλεκτρική Porsche και το χάρισμα της μάρκας μας, συνέβαλαν σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα παρά τις αντίξοες συνθήκες»

TOP 10 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνηταΟι παραδόσεις της Taycan ανήλθαν σε 20.015 το 2020 – παρά τη διακοπή έξι εβδομάδων στην παραγωγή, με την Cayenne να ηγείται των παραδόσεων με 92.860, αύξηση κατά 1% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Τα δίθυρα σπορ αυτοκίνητα ήταν επίσης πολύ δημοφιλή. Συνολικά, 21.784 οχήματα από τις σειρές μοντέλων 718 βρήκαν νέους ιδιοκτήτες – 6% περισσότερες από ό, τι το προηγούμενο έτος. Οι παραδόσεις του εμβληματικού Porsche 911 ανήλθαν συνολικά σε 34.328 μέσα στο 2020.

 

PORSCHE CYPRUSΗ Porsche παρέδωσε 88.968 οχήματα σε πελάτες στην Κίνα το 2020 – αύξηση κατά 3% σε σύγκριση με το 2019. Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, Αφρικής και Μέσης Ανατολής συνέχισε επίσης να αναπτύσσεται θετικά συνολικά: 121.641 οχήματα παραδόθηκαν εκεί, που αντιστοιχούσαν σε αύξηση κατά τέσσερα τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, ενώ η Porsche παρέδωσε συνολικά 80.892 οχήματα στην Ευρώπη και 69.629 στην Αμερική.

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!

Μετά το ισχυρό αποτέλεσμα του 2020, η Porsche είναι αισιόδοξη για περαιτέρω θετικές εξελίξεις το 2021. «Συνεχίζουμε με την έντονη προώθηση των προϊόντων μας, που συμπεριλαμβάνει επιπλέον παράγωγα του ηλεκτρικού Taycan και του 911, μεταξύ άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι και ανυπομονούμε για το 2021, μια χρονιά που θα χαρακτηρίζεται επίσης από μοναδικές εμπειρίες με τη μάρκα Porsche », δήλωσε ο Detlev von Platen. 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.