Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!

Όλοι μας τρέφουμε ιδιαίτερη συμπάθεια στα κλασσικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, η νοσταλγία πολλές φορές ρίχνει ένα πέπλο πάνω από τα μάτια μας όσο αφορά την πιο προβληματική πλευρά αρκετών κλασσικών αυτοκινήτων.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα δεν αφαιρούν καθόλου από την αίγλη τους! Ξεχωρίσαμε δέκα κλασσικά μοντέλα που – όσο πανέμορφα και αν είναι – ταλαιπώρησαν τους ιδιοκτήτες τους όταν τα αγόρασαν. Και φυσικά αυτούς που τα συντηρούν ακόμα!

Mazda RX-7

mazda rx 7 saΗ δημοτικότητα των ιαπωνικών σπορ αυτοκινήτων από τη δεκαετία του ’70 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90 είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες στον κόσμο των κλασικών αυτοκινήτων. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για ένα γνήσιο αυτοκίνητο JDM, έχετε αργήσει κάπως, γιατί οι τιμές είναι εξωφρενικές αυτή την στιγμή και η επιλογή των μοντέλων είναι περιορισμένη. Ωστόσο, υπάρχει μια εναλλακτική λύση… το Mazda RX-7! Η πρώτη γενιά. Ο κινητήρας του 1,1 έως 1,3 λίτρων Wankel, ήταν το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του RX-7 αλλά και το μεγαλύτερο πρόβλημα του… Δυνατά, πανέμορφα αλλά «αρρωστιάρικα», δυστυχώς.

Δείτε το επόμενο

Triumph Stag