autokinito.com.cy by Petros Soutzis

Φινάλε στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil – 4/5 γύρος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ακόμα μια σεζόν του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Πλαγιολίσθησης που υποστηρίζεται από την εταιρεία Ανταλλακτικών Ψάλτης και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS. Ο τελευταίος διπλός αγώνας έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα Achna Speedway, χωρίς την παρουσία θεατών, όπου κρίθηκαν και οι δύο τίτλοι του θεσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

Ξεκινώντας από την πρώτη μέρα και τα μονά βαθμολογημένα, στην κατηγορία Pro ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Γιώργος Χριστοφόρου «Έλα Κόκο» πέτυχε την πιο ψηλή βαθμολογία (89) με δεύτερο τον Κυριάκο Μάριου «Τσόδα» και τρίτο τον Δημητράκη Χριστοφή «Takamura». Στην κατηγορία Semi Pro ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ανδρέας Νέστωρας πήρε 74,5 βαθμών βαθμούς με δεύτερο τον Πόλυ Κωνσταντίνου και τρίτο τον Χριστόφορο Κωνσταντίνου.

Στα διπλά βαθμολογημένα της κατηγορίας Pro ο Νικόλας Νικόλα «Πατάκ», παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, έφτασε μέχρι τον τελικό κερδίζοντας τον αγώνα,. Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Πάμπος Νικολάου ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Πάμπος Τσουρής. Στην κατηγορία Semi Pro ο Πόλυς Κωνσταντίνου πήρε την πρώτη θέση, στη δεύτερη τερμάτισε ο Ανδρέας Νέστωρας και στην τρίτη ο Χριστόφορος Κωνσταντίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Στο δεύτερο αγώνα, ο Γιώργος Χριστοφόρου «Έλα Κόκο» πήρε τη ψηλότερη βαθμολογία (96 βαθμούς) στα μονά βαθμολογούμενα περάσματα. Δεύτερος με 93,5 βαθμούς ήταν ο Δημητράκης Χριστοφή «Takamura» ενώ τρίτος με 92 βαθμούς ολοκλήρωσε ο Κυριάκος Μάριου «Τσόδας». Στην κατηγορία Semi Pro την ψηλότερη βαθμολογία σκόραρε ο Πόλυς Κωνσταντίνου με 73,5 βαθμούς, με δεύτερο τον Αντρέα Νέστωρα (73 βαθμούς) και τρίτο τον Πλούταρχο Ανδρέου με 69,5 βαθμούς.

Στα διπλά βαθμολογημένα της κατηγορίας Pro ο Γιώργος Χριστοφόρου «Έλα Κόκο» δεν έδωσε σε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης σε κανένα, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό κατακτώντας την νίκη. Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Κυριάκος Μάριου «Τσόδας» και το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρέας Παππόυτας. Στην κατηγορία Semi Pro, το δίδυμο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον την φετινή χρονιά έκανε και πάλι το 1-2. Νικητής αναδείχθηκε και πάλι ο Πόλυς Κωνσταντίνου με δεύτερο τον Αντρέα Νέστωρα και τρίτο τον Πλούταρχο Ανδρέου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

Μετά το φινάλε της σεζόν την Κυριακή ο Γιώργος Χριστοφόρου κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Pro και ο Πόλυς Κωνσταντίνου στην κατηγορία Semi Pro. Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift 2020 είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil.

Exit mobile version