Το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου το 18ο Boyz Stuff Show!

Η μοναδική έκθεση που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, επιστρέφει δυναμικά και φέτος στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου 2022, για να δώσει παλμό και ζωντάνια όπως κάθε φορά που διοργανώνεται!

Boyz Stuff Show 2022Καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ και αυτή τη χρονιά καλύπτει μια έκταση χώρου πέραν των 13000m2!

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, clubs αυτοκινήτων πολλών brands, οχήματα 4Χ4, νέα μοντέλα, ηχοσυστήματα πολλών decibel και  αυτοκίνητα που δεν βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους, σε συνδυασμό με την νεανική ζωντάνια, τον έντονο ρυθμό και την διασκέδαση συντελούν στο να έχουμε και φέτος ένα καταπληκτικό θέαμα!

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών. Φετινή προσθήκη είναι οι εταιρείες με προϊόντα όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets. Θα διεξαχθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και θα γίνουν παρουσιάσεις προϊόντων.  Δεν θα λείψουν οι διαγωνισμοί, το gaming, πολλά άλλα happenings και φυσικά  το  street food μας με πολλές γευστικές  επιλογές και υπέροχα cocktails! Παράλληλα  διοργανώνεται  και η 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας (3rd Moto Expo Cyprus) με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας, σκούτερ και εξοπλισμού!

Official Poster Boyz Stuff Show 2022Οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν για 13η χρονιά την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή σε ένα περιβάλλον με vintage μουσική και happenings.

Το 18ο Boyz Stuff Show διοργανώνεται από την STS Events στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία (Halls 6, 5, 7, 4, 3, A & B) Σάββατο και Κυριακή 19 & 20 Νοεμβρίου, από τις 10πμ μέχρι τις 10μμ.

Χορηγοί: MegaBet Plus και Naga Pay, Υποστηρικτές: EΚΟ Κύπρου, Red Bull, Carlsberg, Χορηγοί επικοινωνίας: Digital Tree, Mix FM, car.com.cy. Πληροφορίες:  Τ. 22460580 Email: [email protected].

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK