Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος – Πάει δικαστήριο

Ένας 46χρονος συνελήφθη στο Παραλιμνι για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

stock imageΣύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 46χρονος στο Παραλίμνι.

Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 151μg% αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 103 μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 46χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί την Παρασκευή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου. Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράς

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πηγή – www.kathimerini.com.cy

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.