Δείτε τα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Η κατηγορία των compact SUV μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Κυπρίων αγοραστών. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι αλλά και η χαμηλή τιμή ωθούν τους αγοραστές να προτιμούν τα… «ψηλά», όπως τα αποκαλούν. Εμείς βρήκαμε τα δέκα φθηνότερα compact SUV της Κυπριακής αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε. 

10. VOLKSWAGEN TCROSS – Από €17.900

Volkswagen T-CrossΤο Volkswagen T-Cross είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει, στυλ, πρακτικότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και οικονομία, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του. Παράλληλα, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός SUV, με την πρακτικότητα στην κίνηση, την άνεση και την εργονομία. Στο τελευταίο θα πρέπει να τονίσουμε και τη συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φθάνει μέχρι και τα 1.281 λίτρα!.

 Πατήστε εδώ για τις Τιμές/Τεχνικά του VW T-Cross

Το νέο T-Cross διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας με τα έντονα νεύρα, τόσο στο καπό όσο και στο πλάι, ενώ οι τονισμένοι θόλοι των τροχών προσδίδουν δυναμισμό στην συνολική εικόνα του αυτοκινήτου. Το T-Cross διαθέτει ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος παλαιότερα ήταν χαρακτηριστικό αυτοκινήτων υψηλότερων κατηγοριών.  Το μοντέλο προσφέρεται με επιλογή δύο turbo κινητήρων βενζίνης 1.0 και 1.5 λίτρων απόδοσης 110 και 150 ίππων αντίστοιχα.

Το νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη γκάμα της VW δίπλα στα T-Roc, Tiguan και Touareg. Το T-Cross διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας που είδαμε στα T-Roc και Tiguan με την έντονη μάσκα, τους μεγάλους αεραγωγούς και τα λεπτά φωτιστικά σώματα. Τα έντονα νεύρα, τόσο στο καπό όσο και στο πλάι, και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών προσδίδουν δυναμισμό στο όλο σύνολο. Με το εσωτερικό να βρίσκεται σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα για την κατηγορία, σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής και η εργονομία, το T-Cross διαθέτει ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων πολλών ενεργητικών βοηθημάτων, τα οποία παλαιότερα ήταν χαρακτηριστικά αυτοκινήτων υψηλότερων κατηγοριών.  Συστήματα όπως Front Assist, Pedestrian Monitoring, City Emergency Braking System, Lane Assist, Hill Start Assist και το Blind Spot Detection μαζί με Rear Traffic Alert, είναι μέρος του αρχικού εξοπλισμού.

Δείτε το επόμενο:

NISSAN JUKE