Το Honda Jazz e:HEV ανάμεσα στους φιναλίστ για το «Best Buy Car of Europe» του AUTOBEST

Επτά συνολικά αυτοκίνητα θα διαγωνιστούν για τον κορυφαίο τίτλο «Best Buy Car of Europe 2021» και ένα απο αυτά είναι η τελευταία γενιά του Honda Jazz.

NEW HONDA JAZZ e:HEV MAKES THE FINAL SEVEN OF AUTOBEST 2021Το υβριδικό μοντέλο της Honda θα δοκιμαστεί μαζί με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, στις 4 και 5 Νοεμβρίου στο Teesdorf της Αυστρίας, από την κριτική επιτροπή του οργανισμού Autobest! Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ένα μοντέλο Honda έχει επιλεχθεί ως φιναλίστ σε διαγωνισμού του AUTOBEST.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HONDA

2020 Honda JazzΤα μέλη της επιτροπής AUTOBEST εκπροσωπούν 31 ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη κριτική επιτροπή στον κόσμο από τον αριθμό των χωρών που εκπροσωπούνται. Η κριτική επιτροπή AUTOBEST δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις προσπάθειες που καταβάλλει η αυτοκινητοβιομηχανία. Επενδύσεις, νέες ευκαιρίες εργασίας για άτομα, κεφάλαια για «πράσινα» αυτοκίνητα και τεχνολογίες, η υποστήριξη για διάφορες περιοχές της Ευρώπης ελέγχεται προσεκτικά και εκτιμάται από την κριτική επιτροπή. Οι νέες τεχνολογίες εντός του αυτοκινήτου και η συνδεσιμότητα βρίσκονται επίσης υπό τον έλεγχο της επιτροπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

2020 Honda JazzΤα Jazz e:HEV και Jazz Crosstar e:HEV θέτουν νέα σημεία αναφοράς για το σύγχρονο σχεδιασμό αυτοκινήτων και την προηγμένη ηλεκτρονική κινητικότητα. Η τελευταία γενιά Jazz είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο της Honda που φέρει το νέο σήμα “e:HEV”. Είναι το πρώτο παράδειγμα του διακριτικού τίτλου “Honda e:Technology” που θα αναγράφεται σε όλα τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Honda.

Το σύστημα e:HEV έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Jazz ώστε να προσφέρει μία  απολαυστική οδηγική εμπειρία. Αποτελείται από δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, συνδεδεμένους σε ένα βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα πρωτοποριακό κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης μέσω ευφυούς μονάδας ελέγχου ισχύος. Όλα αυτά συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους ώστε να πετυχαίνουν μία ομαλή, άμεση απόκριση.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.