Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

Όλοι μας μεγαλώσαμε με αφίσες με supercars επάνω στους τοίχους του δωματίου μας. Είτε ήταν Porsche, Ferrari, Lamborghini η κάτι ξεχασμένα American muscle cars! Μερικοί από εμάς τους Petrolheads είχαμε και λίγους Ιαπωνικούς θρύλους.. Χωρίς αμφιβολία τα εργοστάσια στην Ιαπωνία είχαν κέφια την δεκαετία του 90! Δεν έχει σημασία αν είσαι «βαγγίτης» η «αλφίστι» τα παρακάτω ιαπωνικά όπλα τα σέβεσαι και τα ποθείς!

Πάμε να δούμε λοιπόν τα Top 10 Ιαπωνικά Hall of Famers

Honda NSX 1990-2005

HONDA NSX 1 GENΌταν ένα τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ασχοληθεί με την εξέλιξη ενός αυτοκινήτου, τότε τα αποτελέσματα δεν μπορούν να είναι πάρα μόνο σπουδαία. Όμως, όταν αυτός ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο Ayrton Senna και το αυτοκίνητο είναι ένα Honda NSX, τότε μιλάμε για θαύματα! Ιδού το πρώτο “supercar” της Honda με μόλις 270 ίππους στους τροχούς. Ο κόσμος το αγάπησε τόσο πολύ, που η παραγωγή της πρώτης γενιάς διήρκησε 15 χρόνια!

Δείτε το επόμενο

NISSAN SKYLINE GTR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.