Υψηλά επίπεδα ασφάλειας από το νέο Tucson

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για τη Hyundai, γι’ αυτό και δημιούργησε το νέο πακέτο στο νέο Tucson, χωρίς συμβιβασμούς. Το οικογενειακό SUV, με τα καλύτερα συστήματα στην κατηγορία του έγινε για να παρέχει ασφάλεια στους δρόμους, κάνοντας το την πιο δημοφιλή επιλογή.

Hyundai TucsonΣήμερα, τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με προχωρημένη τεχνολογία που κάνει την οδήγηση πιο ασφαλή παρά ποτέ. Αυτό έφερε ανακούφιση στους γονείς, αφού η ασφάλεια των παιδιών τούς απασχολεί ως θέμα προτεραιότητας. Έτσι, η Hyundai προχώρησε με την εφαρμογή νέων συστημάτων ασφαλείας για να κάνει τα ταξίδια πιο άνετα.

Το νέο Tucson εξοπλίστηκε με σύστημα 7 αερόσακων, με την προσθήκη ενός στο κέντρο πλάγια της πρώτης σειράς. Αυτό αποτρέπει τους επιβάτες από του να κτυπά ο ένας στον άλλο σε περίπτωση σύγκρουσης. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται το Φρένο Πολλαπλής Σύγκρουσης για να μειώσει τον κίνδυνο συνεχόμενων συγκρούσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Με ένα συνδυασμό από αισθητήρες, κάμερες και ραντάρ σε όλο το αυτοκίνητο, που εντοπίζουν τυχόν εμπόδια και αποτρέπουν συγκρούσεις, οι επιβάτες βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Επιπρόσθετα, οι οδηγοί έχουν πια περισσότερα βοηθήματα για ανίχνευση του περιβάλλοντος στο δρόμο.

Ο εξοπλισμός Hyundai Smart Sense υποβοηθά τον οδηγό και προστατεύει τους επιβάτες. Προτεραιότητα του Tucson είναι η άνεση και ασφάλεια των επιβατών, μέσα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης, τα οποία αυτόματα ρυθμίζουν την ταχύτητα του οχήματος και τη συμπεριφορά του τιμονιού, βελτιώνοντας το κράτημα στο δρόμο και την ποιότητα οδήγησης γενικά.

Με τα συστήματα Προειδοποίησης Ασφαλούς Εξόδου (Safe Exit Warning – SEW) ή Συναγερμού Πίσω Επιβάτη (Rear Occupant Alert – ROA), το νέο Tucson φροντίζει ιδιαίτερα για την ασφάλεια των παιδιών και άλλων επιβατών στα πίσω καθίσματα.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.