Ξεκινούν οι παραδόσεις των πρώτων Volkswagen ID.3

Τα πρώτα ηλεκτρικά ID.3 άρχισαν ήδη να παραδίδονται στους πελάτες. Αυτό ανακοίνωσε η ίδια η VW με τον αριθμό τους να φθάνει τις τριάντα χιλιάδες οχήματα.

The new Volkswagen ID.3Τα πρώτα μοντέλα που άρχισαν αν παραδίδονται αφορούν την έκδοση περιορισμένης παραγωγής 1ST Edition του ID.3 που τροφοδοτείται από ένα ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και ροπή 310 Nm. Η έκδοση ID.3 1st Edition έχει στον στάνταρ εξοπλισμό της, σύστημα πλοήγησης, διζωνικό κλιματισμό Air Car Climatronic, θερμαινόμενα καθίσματα και στεφάνη τιμονιού, δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας έως 100 kW (DC) ή 11 kW (AC), 18άρες ζάντες. Ακολουθούν άλλες δύο εκδόσεις εξοπλισμού που μεταξύ άλλων προσφέρουν κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα Keyless Advanced, 19άρες ζάντες, σύστημα head-up diplay πανοραμική οροφή, δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης κινητού, καθίσματα με μασάζ, σύστημα Travel Assist κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

The new Volkswagen ID.3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

Το ID.3 βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της VW (MEB) η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για ηλεκτρική χρήση, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό εσωτερικό χώρο του οχήματος. Το μοντέλο, με την κίνηση στους πίσω τροχούς, διατίθεται τρία διαφορετικά μεγέθη μπαταριών στην Ευρώπη. Μια μεγάλη μπαταρία (77 kWh), μια μεσαίου μεγέθους μπαταρία (58 kWh) και μια μικρή μπαταρία (45 kWh) που μπορούν να παρέχουν διαφορετική αυτονομία ανάλογα με την επιλογή. Χάρη στην άριστη χωρητικότητα φόρτισης, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί για ταξίδι 290 χιλιομέτρων σε μόλις 30 λεπτά (με φόρτιση 100 kW).

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.