Βραβείο από τη Γερμανία για τα Hyundai Tucson και IONIQ 5

Η Hyundai τιμήθηκε σε δύο κατηγορίες στον θεσμό “Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς” του έγκυρου περιοδικού Auto Bild Γερμανίας. Αυτό αφορά τις κατηγορίες “Μεσαία SUV” και “Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα”, με το Tucson και το IONIQ 5 να εξασφαλίζουν τις τιμητικές διακρίσεις. Και τα δύο μοντέλα εντυπωσίασαν τους κριτές. “Η Hyundai υπηρετεί και τον νέο και τον παλαιό κόσμο με πειστικές εφαρμογές στα νέα της μοντέλα: σχεδιασμό, καινοτομία και επιδόσεις”!

HYUNDAI IONIQ 5 CYPRUS ELECTRIC CARS - AUTOKINITO..COM.CYΟι κριτές επαίνεσαν την εξαιρετική άνεση στο σαλόνι, την έξυπνη τεχνολογία όπως το Blind-Spot View Monitor (BVM) και την ελκυστική εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το ηλεκτρικό CUV IONIQ 5 απέσπασε επιπρόσθετο έπαινο για την πρωτοποριακή τεχνολογία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 800 volt: “Το IONIQ 5 φορτίζεται πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο κυκλοφορεί σήμερα”. Ο Tom Drechsler, αρχισυντάκτης του Auto Bild, ανέφερε τα εξής: “Το Hyundai Tucson ελκύει νέους αγοραστές με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αλλά δεν έχει κάνει το λάθος να είναι υπερβολικά μοντέρνο εσωτερικά. Επιπρόσθετα, φέρνει ισορροπία μεταξύ τιμής και επιδόσεων”.

all-new Hyundai Tucson“Μετά την κυκλοφορία του τη χρονιά που πέρασε, η βράβευση από το Auto Bild για το πολύ επιτυχημένο σε πωλήσεις νέο μοντέλο μας, Tucson και το επαναστατικό IONIQ 5 ως τα Καλύτερα Εισαγόμενα στη Γερμανία, καταδεικνύουν ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Νέων Προϊόντων, της Hyundai Motor Europe. “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να πείσουμε τους κριτές για τις καινοτόμες τεχνολογίες και την αξιοπιστία που προσφέρουν τα νέα μας μοντέλα”, ολοκλήρωσε.

Η επιλογή των νικητών του Auto Bild γίνεται από ομάδα κριτών του περιοδικού. Η απόφαση τους στηρίζεται σε βαθμολογία για την κάθε μια από τις δοκιμές που γίνονται.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.