Το PEUGEOT 208 στην κορυφή των ευρωπαϊκών πωλήσεων

Η Peugeot έχει επιτύχει ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη για τους δύο πρώτους μήνες του 2021.

Peugeot 208To 208 είναι το αυτοκίνητο με τις ψηλότερες πωλήσεις ενώ το 2008 κατατάσσεται στην τέταρτη θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων. Αυτός είναι και ο δεύτερος συνεχόμενος μήνας όπου το 208 βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη ενώ είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας που κατακτά την πρώτη θέση στις μηνιαίες επιδόσεις όσο και στη συνολική κατάταξη.

Top 10: Τα 5 πιο περίεργα "extras" αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέ

Εξαιρετικά αποτελέσματα και για το Peugeot 2008 αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση για το μήνα Φεβρουάριο αλλά και στην τέταρτη θέση στις συνολικές πωλήσεις της χρονιάς μέχρι σήμερα. Η επιτυχία φαίνεται και από την αύξηση της τάξης του 64% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Η τελευταία φορά όπου η Peugeot βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων ήταν τον Μάρτιο του 2008!

Peugeot 208 Η Peugeot βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία ανανέωσης του λογότυπου της αλλά και στην παρουσίαση του ολοκαίνουργιου 308.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.