Τα 5 πιο περίεργα “extras” αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέ

Ο επιπρόσθετος εξοπλισμοί, ή τα extras, είναι πάντα μέρος της συζήτησης για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Κάποιες φορές όμως, ο εξοπλισμό αυτός δίνει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο αυτοκίνητα, και κάποιες φορές παραείναι ξεχωριστός αυτός ο εξοπλισμός! Αυτά είναι τα πέντε πιο περίεργα extras που κυκλοφόρησαν ποτέ!

Honda CityMotocompo Scooter

Honda City - Motocompo ScooterΓιατί να αγοράσετε μόνο ένα μικρό ιαπωνικό όχημα, όταν μπορείτε να πάρετε δύο! Αυτό το μικρό «Kei car» των 80s, το Honda City, ήταν πρακτικό, με ιδιαίτερο σχεδιασμό αλλά και μια έκπληξη! Σαν extra,μπορούσατε να προσθέσετε ένα μικρό αναδιπλούμενο scooter Motocompo, το οποίο φυλαγόταν στον χώρο αποσκευών πίσω! Αν ξέρετε κάποιον που έχει ένα Motocompo στην κατοχή του, ενημερώστε τους πως υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που τα μαζεύουν!

Δείτε το επόμενο

1
2
3
4
5
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.