Πέντε χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμό χλμ για το Hyundai IONIQ 5

Η Hyundai καλύπτει όλα τα καινούρια αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη με πέντε χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμό στα χιλιόμετρα. Η εγγύηση εκτείνεται και στο νέο, ηλεκτρικό μοντέλο IONIQ 5, μαζί με ειδική, ανταγωνιστική εγγύηση οκτώ χρόνων για την μπαταρία υψηλής τάσης ή περιόδου 160.000 χιλιομέτρων.

HYUNDAI IONIQ5 ctcΤο IONIQ 5 είναι το τρίτο μοντέλο της εταιρείας για το οποίο προσφέρεται το συγκεκριμένο πακέτο, μετά το KONA Electric και το IONIQ Electric. Το ελκυστικό αυτό πακέτο συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

“Με μεγάλη ευχαρίστηση, είμαστε σε  θέση και εκτείνουμε αυτή την υπόσχεση ποιότητας, η οποία υπάρχει ήδη στα άλλα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα και στο νέο μοντέλο IONIQ 5. Εκτός από τη ξενοιασιά που προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες, αυτό το πρωτοποριακό μοντέλο αποτελεί σημείο αναφοράς με την τεχνολογία υπερταχείας φόρτισης 800 βολτ”, δήλωσε ο Andreas Christoph Hoffman, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Νέων Προϊόντων της Hyundai Motor Europe. “Επιπρόσθετα από τα υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, που κάνουν το ταξίδι πιο άνετο και ασφαλές, το IONIQ 5 υπόσχεται στους αγοραστές έναι πακέτο εγγύησης που κάνει την απόφαση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου ακόμα πιο εύκολη”.

Το νέο μοντέλο, IONIQ 5, θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης από το καλοκαίρι.

Top 10- Τα 6 καλύτερα custom αυτοκίνητα των Celebrity!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.