Παρουσιάστηκε στο Μιλάνο το ημερολόγιο της Pirelli για το 2023

Το Ημερολόγιο Pirelli 2023 με θέμα ‘Love Letters to the Muse’ και δημιουργό τη φωτογράφο Emma Summerton, παρουσιάστηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Pirelli HangarBicocca στο Μιλάνο. Η Αυστραλή φωτογράφος έχει αφιερώσει την 49η  έκδοση του The Cal™ στις μούσες της – και σε όλες εκείνες τις γυναίκες που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης στις δημιουργικές αναζητήσεις της και την καθοδήγησαν στις επιλογές της σε καλλιτεχνικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Pirelli - THE CALT pirelli cyprus calendar Ashley GrahamΗ Emma Summerton είναι η 5η γυναίκα που βάζει το δημιουργικό της αποτύπωμα στο Ημερολόγιο από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση το 1964. Συγκεκριμένα, προηγήθηκαν η Sarah Moon το 1972, η Joyce Tenenson το 1989, η Inez Van Lamsveerde (από το δίδυμο Inez & Vinoodh) το 2007, και η Annie Leibovitz το 2000 και το 2016. Φέτος, η Emma Summerton μαζί με το σκηνοθέτη Carlo Alberto Orecchia, επιμελήθηκαν από κοινού τη σκηνοθεσία του βίντεο που παρουσιάζει τη Ημερολόγιο 2023.

Στο Ημερολόγιο Pirelli 2023, 14 μοντέλα ποζάρουν ως αρχετυπικές φιγούρες στο φακό της Emma Summerton σε ονειρικά σκηνικά– όπερ και αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των έργων της. Η επιλογή των μοντέλων κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Το καθένα έχει στενή συγγένεια με τη Μούσα που καλείται να εκπροσωπήσει στα πλατό,  με τις λήψεις να γίνονται στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. «Στις φωτογραφίες μου, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του ρόλου που υποδύονται τα μοντέλα και της πραγματικότητας δεν προσδιορίζεται με σαφήνεια και όλα τα στοιχεία συνδυάζονται για τη δημιουργία εικόνων  που αποτελούν ωδή στο μαγικό ρεαλισμό» εξηγεί η φωτογράφος.Pirelli - THE CALT pirelli cyprus calendar

Για παράδειγμα, εκτός από supermodel, η Guinevere Van Seenus είναι και Φωτογράφος. Η Lauren Wasser είναι μοντέλο αλλά και Αθλήτρια. Η Ashley Graham, η Ακτιβίστρια στο Ημερολόγιο, είναι γνωστή για την υποστήριξή της στη θετικότητα του σώματος. Η Precious Lee είναι η Αφηγήτρια, γιατί της αρέσει να γράφει σενάρια και ιστορίες.

Ξεφυλλίζοντας το Ημερολόγιο, τα μοντέλα εμφανίζονται με την εξής σειρά:

Lila Moss –Η ΜΑΝΤΙΣΣΑ

Guinevere Van Seenus – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Adwoa Aboah – Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Karlie Kloss – Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Sasha Pivovarova – Η ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Lauren Wasser – Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ

Emily Ratajkowski – Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Cara Delevingne – Η ΠΕΡΦΟΡΜΕΡ

Bella Hadid – ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ

Kaya Wilkins – Η ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Precious Lee – Η ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ

He Cong – Η ΣΟΦΗ

Adut Akech – Η ΚΥΝΗΓΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Ashley Graham – Η ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.