Νέες διακρίσεις ασφάλειας για τη Hyundai!

Η Hyundai εξασφάλισε και πάλι τις περισσότερες διακρίσεις από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για Ασφαλή Οδήγηση στους Αυτοκινητόδρομους (IIHS), γεγονός που την καθιερώνει ως την πρώτη παγκόσμια σε θέματα ασφάλειας. Οι βραβεύσεις αφορούν τις διακρίσεις TOP SAFETY PICK + (TSP+) και TOP SAFETY PICK (TSP) για τον εξοπλισμό αποτροπής πρόσθιας σύγκρουσης και το ειδικό σύστημα φώτων πορείας ως μέρος του βασικού εξοπλισμού.Hyundai Tucson

Η κριτική επιτροπή του IIHS αποφάσισε τους νικητές με βαθμολόγηση έξι δοκιμών. Επιπρόσθετα, οι νικητές εξασφάλισαν ειδικά υψηλές βαθμολογίες σε δοκιμές αποτροπής πρόσθιας σύγκρουσης αυτοκινήτου με αυτοκίνητο και αυτοκινήτου με πεζό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Ακόμα, τα αυτοκίνητα έπρεπε να είχαν εξασφαλίσει υψηλή βαθμολογία για τουλάχιστον ένα ειδικό σύστημα φώτων πορείας ως μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai, με 250.000 εργαζομένους στις μονάδες της ανά το παγκόσμιο, χαρακτηρίζεται από ομαδικό, δημιουργικό πνεύμα, απρόσκοπτη επικοινωνιακή συνεργασία και θέληση για την αντιμετώπιση ολοένα και περισσοτέρων προκλήσεων. Μοναδικός σκοπός της Hyundai η δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλο τον κόσμο.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK