Η Hyundai κατακτά 17 βραβεία Red Dot!

Η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai ανακοίνωσε την κατάκτηση 17 διακρίσεων Red Dot: Brands & Communication Design 2021, στο Design Zentrum – Nordrhein Westfalen Γερμανίας.

Hyundai 2021 Red Dot - Little Big e-MotionΤα βραβεία Red Dot αξιολόγησαν την τεχνολογική εκστρατεία της Hyundai “Little Big e-Motion” ως Best of Best στην κατηγορία Film & Animation. Το βίντεο της εκστρατείας παρουσιάζει πώς ένα μικρό αυτοκίνητο εξοπλισμένο με τεχνολογία Emotion Adaptive Vehicle Control (EAVC) βοηθά νεαρούς ασθενείς να μεταβούν από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο δωμάτιο φροντίδας. Το βίντεο κέρδισε και ασημένιο βραβείο στο Φεστιβάλ Διαφήμισης Νέας Υόρκης 2021.

Top 10: Τα 5 πιο περίεργα "extras" αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέΤα Red Dot αξιολόγησαν επίσης το Hyundai EV Infotainment System – Jong-e design, εφαρμοσμένο στο IONIQ 5 ως Best of Best στην κατηγορία Interface & User Experience. Το σύστημα προσφέρει ευχάριστες εναλλαγές χρωμάτων στο σαλόνι, με σχεδιαστικά στοιχεία όπως εκείνα στα εξωτερικά φώτα του IONIQ 5.

Hyundai 2021 Red Dot - Little Big e-MotionΕπιπρόσθετα, η Hyundai κέρδισε άλλες 15 διακρίσεις “Winner”, σε επτά διαφορετικές κατηγορίες επιβεβαιώνοντας τον πρωτοποριακό της χαρακτήρα στον τομέα του σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Η Hyundai βρίσκεται σήμερα σε 200 χώρες, με πάνω από 120.000 εργαζόμενους, αφοσιωμένους στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της αυτοκίνησης σ’ όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Hyundai 2021 Red Dot - Little Big e-MotionΗ εταιρεία επενδύει ασταμάτητα στις νέες τεχνολογίες όπως η ρομποτική και η Urban Air Mobility (UAM), για να προσφέρει επαναστατικές λύσεις για το μέλλον. Εργαζόμενη αδιάκοπα για ένα βιώσιμο μέλλον, η Hyundai συνεχίζει τις προσπάθειες για την παραγωγή αυτοκινήτων χωρίς ρύπους, με την τεχνολογία κυψελών υδρογόνου και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.