Είκοσι έξι Alpine A110 σε ρόλο… περιπολικού!

Ντυμένα με τα χρώματα της Γαλλικής Αστυνομίας θα παραταχθούν είκοσι έξι συνολικά Alpine κάτι που σίγουρα θα κάνει χαρούμενους τους αστυνομικούς που θα τα οδηγούν.Η ανακοίνωση ότι δόθηκε η παραγγελία για αυτά τα αυτοκίνητα έγινε από κυβερνητική πηγή της Γαλλίας ενώ την μετατροπή σε περιπολικά θα αναλάβει η εταιρεία Durisotti.

Alpine Cyprus Char PilakoutasΘυμίζουμε ότι το Alpine A110 διαθέτει ένα κεντρικά τοποθετημένος κινητήρα 1.8 λίτρων με απόδοση 252 ίππων και 320Nm ροπής.

Τα 26 Alpine 110 θα αντικαταστήσουν τα Renault Megane RS που χρησιμοποιούσε η αστυνομία της Γαλλίας εδώ και δέκα χρόνια. Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η δύναμη χρησιμοποιούσε το θρυλικό Alpine το 1967.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.