Δείτε πως η BMW συγχαίρει την Mercedes για τη νέα S-Class (VIDEO)

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα τμήματα επικοινωνίας και marketing των αυτοκινητοβιομηχανιών αντιμετωπίζουν τους ανταγωνιστές τους με χιούμορ.

bmw 7 series message to the mercedes benz s classΑυτό έγινε και πρόσφατα με πρωταγωνιστές την BMW και Mercedes-Benz. Αιτία η παρουσίαση της νέας S-Class από την Mercedes-Benz.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Το τμήμα marketing της BMW ανέλαβε δράση και με ένα βίντεο με τίτλο «We are big fans of the S too…». H παραγωγή του βίντεο ξεκινά με πλάνα από drone δείχνοντας ένα δρόμο σε σχήμα «S» και την επιγραφή «Nice S». Όμως όταν η κάμερα προχωρά προς το αυτοκίνητο, τότε εμφανίζεται ο ανταγωνιστής της S-Class, η BMW σειρά 7.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Τα υπονοούμενα αλλά σε φιλικό τόνο δεν λείπουν από τέτοιες ενέργειες των αυτοκινητοκατασκευαστών!

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.