Δείτε πως η BMW συγχαίρει την Mercedes για τη νέα S-Class (VIDEO)

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα τμήματα επικοινωνίας και marketing των αυτοκινητοβιομηχανιών αντιμετωπίζουν τους ανταγωνιστές τους με χιούμορ.

bmw 7 series message to the mercedes benz s classΑυτό έγινε και πρόσφατα με πρωταγωνιστές την BMW και Mercedes-Benz. Αιτία η παρουσίαση της νέας S-Class από την Mercedes-Benz.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

Το τμήμα marketing της BMW ανέλαβε δράση και με ένα βίντεο με τίτλο «We are big fans of the S too…». H παραγωγή του βίντεο ξεκινά με πλάνα από drone δείχνοντας ένα δρόμο σε σχήμα «S» και την επιγραφή «Nice S». Όμως όταν η κάμερα προχωρά προς το αυτοκίνητο, τότε εμφανίζεται ο ανταγωνιστής της S-Class, η BMW σειρά 7.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Τα υπονοούμενα αλλά σε φιλικό τόνο δεν λείπουν από τέτοιες ενέργειες των αυτοκινητοκατασκευαστών!

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.