Αισιόδοξη και η Toyota για το 2021

Μετά τις θετικές ανακοινώσεις για την αγορά κατά το 2021 από BMW και VW ήρθε και η σειρά της Toyota.

New Toyota YarisΣύμφωνα με τον Ιαπωνικό Τύπο η Toyota Motor σχεδιάζει να καταγράψει υψηλή παγκόσμια παραγωγή της τάξης των 9,2 εκατομμυρίων οχημάτων φέτος, περίπου 2% από την παραγωγή του 2019. Μάλιστα, η αυτοκινητοβιομηχανία ενημέρωσε τους κύριους προμηθευτές της για το σχέδιο, το οποίο αντικατοπτρίζει την δυναμική των πωλήσεων στην Κίνα και ζητά ανάκαμψη στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία.

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα SUV της Κυπριακής αγοράςΠαράλληλα, η Toyota αναμένει σταθερές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο φέτος λόγω της κυκλοφορίας εμβολίων κορονωϊού, πρόσθεσε η εφημερίδα Nikkei.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.