Τιμητική διάκριση Psaltis Auto Parts κατά την 48η Γιορτή των Αρίστων Αθλητών

Η τιμητική διάκριση Psaltis Auto Parts κατά την 48η Γιορτή των Αρίστων Αθλητών του 2020 δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την κοινωνική ευαισθησία της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στα ανταλλακτικά στον τόπο μας με πλούσια κοινωνική δράση και φιλανθρωπικό έργο σε παγκύπρια δράση.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΨΑΛΤΗΣ- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥΗ εταιρεία, που είναι για δεύτερη χρονιά χορηγός της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, απένειμε κατά την εκδήλωση τιμητική διάκριση στον πρωταθλητή των αγώνων Ράλι, Χαράλαμπο Τιμοθέου, ο οποίος ξεχώρισε για την κοινωνική του δράση, υπέρ του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Την τιμητική διάκριση απένειμε ο κ. Νικόλας Ψάλτης, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας. Ο Χαράλαμπος Τιμοθέου, βιώνοντας προσωπικό πρόβλημα υγείας ξεκίνησε εκστρατεία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ράλι Κύπρος 2020, για προβολή του έργου του Καραϊσκάκειου ιδρύματος και για ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα εγγραφής δοτών μυελού των οστών.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΨΑΛΤΗΣΚατά την απονομή της τιμητικής διάκρισης στον Χαράλαμπο Τιμοθέου, ο κ. Ψάλτης δήλωσε μεταξύ άλλων. «Η εταιρεία μας σαν διαχρονικός υποστηρικτής τέτοιων ενεργειών δεν θα μπορούσε να ήταν απών, ειδικά φέτος, μια ιδιαίτερη περίοδο για τον αθλητισμό. Ο άνθρωπος που βραβεύουμε κάνει τα τελευταία χρόνια το δικό του αγώνα να ενθαρρύνει το κοινό να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Πρωταθλητής στο ράλι, το 2018 είχε έρθει ο ίδιος αντιμέτωπος με τη λευχαιμία. Έζησε την αγωνία για εξεύρεση συμβατού δότη και τελικά βγήκε από αυτή τη μάχη νικητής».

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!Με τη σειρά του ο Χαράλαμπος Τιμοθέου, αφού ευχαρίστησε την εταιρεία Psaltis Auto Parts και την ΕΑΚ, τόνισε. «Θεωρώ χρέος όλων των αθλητών, ανεξαρτήτως αθλήματος που εκπροσωπούμε, ενωμένοι να είμαστε διπλά στα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι συνάνθρωποι μας και να είμαστε πρεσβευτές ούτω ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε βάζοντας το δικό μας λιθαράκι για να απαλύνουμε όσο είναι δυνατών το πόνο των συνανθρώπων μας  και να δώσουμε Ελπίδα ζωής σε όλους αυτούς».

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.