Νίκη του Γιάννου Ιωαννίδη στο Rally Sprint Λεμεσού

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 3ος Γύρος: Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας by NAGA PAY συνεχίστηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Σταυροβούνι με τον τρίτο  γύρο του θεσμού, αγώνα τον οποίο διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Οι 32 συμμετέχοντες που πήραν εκκίνηση προσέφεραν θέαμα στους θεατές, με αρκετές θέσεις στη γενική κατάταξη να κρίνονται στα δέκατα του δευτερολέπτου.

1ος ΓΕΝΙΚΗΣ Γιάννος Ιωαννίδης Yiannos iwannides PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 3ος Γύρος:Πέντε οδηγοί κυνήγησαν τη νίκη επί ίσοις όροις, η οποία στο τέλος πήγε στον Γιάννο Ιωαννίδη με το ENEOS Mitsubishi Lancer Evo VII. Ο Ιωαννίδης, από την πρώτη χρονομετρημένη διαδρομή, έδειξε ότι θα ήταν εκ των πρωταγωνιστών και το επιβεβαίωσε βελτιώνοντας το χρόνο του στη δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή όπου το 01:24.08 ήταν και ο γρηγορότερος χρόνος της ημέρας. Πολύ ανταγωνιστικός ήταν ο Πέτρος Πέτρου με το Psaltis / ENEOS Mitsubishi Lancer Evo IX όπου το 01:25.18 που έγραψε του χάρισε τη δεύτερη θέση του βάθρου. Μόλις πέντε δέκατα πιο αργός (01:25.60) ήταν ο Ευαγόρας Κούλουρος με το Mitsubishi Lancer Evo III όπου έκλεισε και την τριάδα στο βάθρο.

2ος ΓΕΝΙΚΗΣ Πέτρος Πέτρου Petros Petrou PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 3ος Γύρος:Ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Πολυκάρπου με Mitsubishi Lancer Evo III είδε το σερί των δυο νικών να σταματά στο Σταυροβούνι αφού έμεινε τέταρτος γενικής με χρόνο 01:25.61. Όμως, εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία και να έχει τον πρώτο λόγο για το φετινό τίτλο.

Δημήτρης Πιερή Dimitris parellis PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 3ος Γύρος: Ο Πολυκάρπου κέρδισε επίσης και την κατηγορία RCS 2 όπου αγωνίζεται. Στην πέμπτη θέση γενικής ολοκλήρωσε ο Ηλίας Πιερή γράφοντας τον καλύτερο του χρόνο στην δεύτερη χρονομετρημένη διαδρομή, ο οποίος ήταν 01:25.75 ενώ ο Κυριάκος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo IX) πλασαρίστηκε έκτος με χρόνο 01:26.92, ενώ παράλληλα κέρδισε και την κατηγορία RC 2. Έβδομος γενικής και δεύτερος στην κατηγορία RC 2 ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Πιερή στο μπάκετ του Psaltis ENEOS Mitsubishi Lancer Evo X και χρόνο 01:27.80.3ος ΓΕΝΙΚΗΣ Ευαγόρας Κούλουρος RALLYSPRINT ΛΕΜΕΣΟΥ psaltis autoparts ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY

Στην όγδοη θέση τερμάτισε ο Μάριος Παναγιώτου (Mitsubishi Lancer Evo IX) με καλύτερο χρόνο το 01:28.96, ακολουθούμενος από τον Πάμπο Λαό με Mitsubishi Galant VR4 (01:29.20). Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Σταύρος Αντωνίου με το Psaltis /  ENEOS Mitsubishi Lancer Evo X και χρόνο 01:29.39.

1ος 2WD Μιχάλης Διομήδους michalis diomidous PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 3ος Γύρος:Ταχύτερος όλων στη δικίνητη κατηγορία ήταν ο Μιχάλης Διομήδους με Honda Civic, ο οποίος κέρδισε την κατηγορία με χρόνο 01!30.48. Δεύτερη θέση για τους Παναγιώτη και Ανδρέα Ξενοφώντος επίσης με Honda Civic με χρόνο 01:31.00 που κέρδισαν την κατηγορία RC 4. Την κατηγορία RCS 3 κέρδισε εύκολα ο Δημήτρης Παρέλλης (01:34.12) με το Psaltis Autoparts Opel Corsa, αφήνοντας δεύτερο τον Ευτύχιο Τρύφωνος (01:47.81) με Toyota Yaris. Ο Παρέλλης ήταν ο νικητής και στην κατηγορία 2WD S.

Δημήτρης Παρέλλης Dimitris parellis PSALTIS AUTOPARTS ENEOS CYPRUS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 3ος Γύρος:Πολύ κλειστή μάχη έγινε στην κατηγορία RCS 1 μεταξύ του Μιχάλη Σοφοκλέους (VW Golf) και του Σωκράτη Παπαναστασίου (Seat Ibiza). Οι δυο τα έδωσαν όλα με τον Σοφοκλέους να επικρατεί στο τέλος με χρόνο 01:34.36.

Την κατηγορία RCL 1 κέρδισε με σχετική άνεση ο Κλεάνθης Έλληνας (Ford Fiesta Dytko), αφήνοντας δεύτερους τους Λούη Παπαγεωργίου/Χρίστο Πάη με Mitsubishi Mirage. Τέλος, πρώτος στην κατηγορία RCT 1 ολοκλήρωσε ο Ρίκκος Παναγιώτου με Suzuki Vitara.

Μετά και τον τρίτο αγώνα, το πρωτάθλημα ταχύτητας κάνει διάλειμμα δίνοντας την ευκαιρία στους οδηγούς να προετοιμάσουν τα αγωνιστικά για το δεύτερο μισό. Ο επόμενος αγώνας είναι στις 2 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, με διοργανωτή το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK