Η Jeep κυριαρχεί και στα βραβεία «4×4 Of The Year»

Για ακόμα μια φορά, η Jeep αναδεικνύεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος στα οχήματα 4×4.

JEEP RUBICONΕκτός από το θρυλικό Jeep Wrangler που κατέκτησε το ειδικό βραβείο Off-Road, το Jeep Renegade επικράτησε στην κατηγορία των μικρών SUV, χάρη και στη διάθεση της νέας πρωτοποριακής Plug-in Hybrid έκδοσης, 4xe. Στη χρονιά που σηματοδοτεί τα 80α γενέθλια της Jeep®, το Βρετανικό περιοδικό «4×4» βράβευσε τα Wrangler και Renegade, στο πλαίσιο του θεσμού “4×4 Of The Year”, τα οποία υποστηρίζει η εταιρεία ελαστικών BFGoodrich.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

JEEP WRANGLERΓια ακόμα μια φορά, το Jeep Wrangler, κατακτά το ειδικό βραβείο “Off-Road” του περιοδικού, το οποίο εστιάζει στις εκτός δρόμου ικανότητες ενός οχήματος. Οι κριτές επαίνεσαν το Wrangler για την αυθεντικότητα του, αλλά και την ικανότητα του να περνά με την ίδια ευκολία από τις ακραίες εκτός δρόμου διαδρομές στην Αφρική, μέχρι και τους κακοφτιαγμένους δρόμους των αστικών κέντρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Παράλληλα, το Jeep Renegade κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Μικρού SUV,  με τους κριτές να τονίζουν ότι η πρόσφατη παρουσίαση του πρωτοποριακού Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, αποτελεί σημαντικό στοιχείο που ξεχωρίζει το Renegade από τον ανταγωνισμό. To σύστημα 4xe που εφοδιάζει και το Compass, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση (190 ή 240 ίππους ανάλογα με την έκδοση), εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1,9λίτρα/100χλμ.), εκπομπές CO2 κάτω από 50γρμ./χλμ. και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης έως και 50χλμ. Την ίδια στιγμή, το 4xe, αποτελεί και το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει ποτέ η Jeep.

JEEP RENEGADEΚάθε χρόνο η κριτική επιτροπή του περιοδικού “4×4” – μιας εκ των πλέον αναγνωρισμένων εκδόσεων για οχήματα 4×4 στον κόσμο- δοκιμάζει ένα μεγάλο αριθμό τετρακίνητων οχημάτων σε διάφορες συνθήκες. Εκτός από τις εντός δρόμου διαδρομές, η αξιολόγηση περιλαμβάνει και τις πλέον απαιτητικές εκτός δρόμου δοκιμασίες.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.