Εντυπωσιάζει το νέο Nissan GT-R NISMO

Η Nissan παρουσίασε τη καινούργια έκδοση του Nissan GT-R NISMO, το κορυφαίο GT-R της εταιρείας που αντιπροσωπεύει τη συνεχή εξέλιξη προς την απόλυτη απόλαυση οδήγησης. Το Nissan GT-R NISMO, μαζί με μια ειδική έκδοση, σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο.

Nissan GT-R NISMOΚαι τα δύο μοντέλα θα προσφερθούν στο νέο, αποκλειστικό χρώμα NISMO Steam Grey του αμαξώματος NISMO, το οποίο εμπνεύστηκε από το χρώμα της ασφάλτου των πιστών όπου τα GT-R έχουν καταγράψει πολλά ρεκόρ. Η ειδική έκδοση διαθέτει αποκλειστική επένδυση από ανθρακονήματα NISMO στο κάλυμμα του κινητήρα ενώ φέρει και κόκκινες πινελιές στις ζάντες Rays 20 ιντσών για να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα κόκκινα φινιρίσματα.

Για πρώτη φορά, το νέο λογότυπο της Nissan που παρουσιάστηκε στο Nissan Ariya στολίζει και το GT-R, το οποίο παραμένει το απόλυτο αυτοκίνητο επιδόσεων της Nissan, προσφέροντας τεχνολογία δοκιμασμένη στην πίστα. Ο V6 3,8 λίτρων VR38DETT με δυο συμπιεστές (από αγωνιστικά αυτοκίνητα κατηγορίας GT3) παραμένει η καρδιά του συστήματος μετάδοσης κίνησης του GT-R, με απόδοση 590 ίππων. Η ειδική έκδοση GT-R NISMO χρησιμοποιεί νέα, υψηλής ακρίβειας εξαρτήματα που προέρχονται από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας..

Nissan GT-R NISMOΚάθε κινητήρας είναι χειροποίητος από τον δικό του τεχνικό (takumi), ο οποίος «υπογράφει» τον κινητήρα με μία ειδική πινακίδα σε αποκλειστικό χρώμα. «Το GT-R NISMO ήταν πάντα μια συνεχής επιδίωξη της απόλυτης απόλαυσης στην οδήγηση», δήλωσε ο Hiroshi Tamura, επικεφαλής ειδικός προϊόντων GT-R.

Nissan GT-R NISMO«Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση, αναζητώντας απόδοση ακριβείας μέσω μιας σχολαστικής ισορροπίας των εξαρτημάτων του κινητήρα και της αφαίρεσης βάρους, και εξελίσσοντας σταδιακά την εμφάνιση του GT-R για να παρέχουμε την απόλυτη ισορροπία ισχύος, απόδοσης και ενθουσιασμού στους πελάτες μας».

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.