Η Alfa Romeo Giulia πρόσθεσε ακόμα ένα σημαντικό βραβείο στη συλλογή της. Κέρδισε το βραβείο «Compasso d’Oro ADI», το σημαντικότερο βραβείο σχεδιασμού στον κόσμο. Το βραβείο Compasso d’Oro ADI ιδρύθηκε το 1954, από τον οργανισμό ADI (Italian Industrial Design Association) και απαρτίζεται από ειδικούς, σχεδιαστές, κριτές, ιστορικούς και εξειδικευμένους δημοσιογράφους του χώρου που δουλεύουν χρόνο με τον χρόνο για να μαζέψουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα καλύτερα προϊόντα. H Giulia, όπως όλες οι Alfa Romeo, διακρίνεται από την τέλεια ισορροπία κληρονομιάς, ταχύτητας και ομορφιάς, κάτι που χαρακτηρίζει άμεσα το ιταλικό στυλ. Απλότητα, καινοτόμος σχεδιασμός και υψηλότερη ποιότητα αποτελούν τα κυριότερα συστατικά αυτής της δοκιμασμένης παράδοσης των Alfa Romeo.

O σχεδιασμός της χαρακτηρίζεται από τη σχήμα μιας σταγόνας (ανοιχτό εμπρός, στενό προς τα πίσω), και καταλήγει πάνω σε ένα γενναιόδωρα μακρύ μεταξόνιο με το εξωτερικό σχήμα του αυτοκινήτου να είναι σχετικά μαζεμένο.  Αρκετές γωνίες του  αποτελούν φόρο τιμής προς την Giulietta Sprint, ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Ο σχεδιασμός μιας Alfa Romeo ήταν πάντα μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα διαδικασία. Μια απλή γραμμή έχει ώρες σκέψεις πίσω της, όπως μια γραμμή ενός αγάλματος και η διαδικασία που θέλει ένας γλύπτης για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη και ο σχεδιασμός της Giulia πέρασε από την ίδια διαδικασία με το τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει γλυπτό, και πιο συγκεκριμένα να φέρει τον χαρακτήρα ενός λιονταριού που είναι έτοιμο να χιμήξει. Ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού είναι ο οδηγός. Οι εσωτερικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα τον οδηγό και την άνεση του. Η εργονομία των χώρων μέσα, η τοποθέτηση της τεχνολογίας και η αισθητική έχουν πάντα απώτερο σκοπό την ικανοποίηση του οδηγού.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην σχεδιαστική ομάδα στο Castello Sforzesco – Cortile della Rocchetta στο Μιλάνο όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει οπτικά την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, το πιο δυναμικό sedan που δημιούργησε ποτέ η Alfa Romeo, ενώ δίπλα της είχε και μια αποκλειστική 4C Spider «Italia». Μοντέλο που κατασκευάστηκε σε μόνο 108 αντίτυπα.

Η Giulia Quadrifoglio είναι εφοδιασμένη με ένα V6 BiTurbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 510 ίππων και 600 Nm ροπής ενώ είναι φτιαγμένος εξολοκλήρου από αλουμίνιο. Φτάνει τα 100 χ.α.ω από στάση σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα ενώ η αναλογία δύναμης και βάρους είναι 2.99 kg/hp λόγω χρήσης ανθρακονημάτων σε διάφορα σημαντικά σημεία του αυτοκινήτου. 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.