Στο νοσοκομείο ο Fernando Alonso

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα La Gazzetta, ο Fernando Alonso χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ ποδηλατούσε στην Ελβετία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Fernando AlonsoΟ δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να χάσει την αρχή της σεζόν αφού σύμφωνα με το La Gazzetta οι πρώτες ακτινογραφίες έδειξαν πολλαπλά κατάγματα..

 

Ας ελπίσουμε ότι ο Ισπανός είναι καλά στην υγεία του και θα φορέσει την αγωνιστική του στολή για την έναρξη της σεζόν.

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.