Περί «διευκολύνσεων» του εγγόνου του πρώην Προέδρου 

Εδώ πρέπει να τοποθετηθώ με μια… Κυπριακή παροιμία, «Αλλού σας τρώει και αλλού κνίθεστε». Πρωταθλητής Karting αιτείται διευκολύνσεων για να συνεχίσει προπονείται, και επειδή είναι εγγονός πρώην Προέδρου, οι «ήρωες» του διαδικτύου είναι σε οίστρο.

kypros κυπροσ cyprusΠάμε για την μεγάλη ΑΠΟΡΙΑ…. Όταν το Υπουργείο Άμυνας απέρριψε την αίτηση αναστολής θητείας του Βλαδίμηρου Τζωρτζή (που προηγείται σε  πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Nascar), οι ίδιοι άνθρωποι… απλά έπαιζαν Candy Crush. Δεν δίνει το κράτος διευκολύνσεις, έχουμε πρόβλημα, δίνει το κράτος διευκολύνσεις πάλι έχουμε πρόβλημα. Ήμαρτον!!!  

Υπηρέτησα δύο χρόνια σε φυλάκια της Εθνικής Φρουράς. Ήταν χάσιμο χρόνου;… ΟΧΙ!. Θα ήταν χάσιμο χρόνου όμως, αν είχα την ευκαιρία να υψώσω την σημαία της χώρας μου σαν αθλητής στο εξωτερικό, και το κράτος μου δεν μου το επέτρεπε. Ναι, έγινε πολλές φορές με αθλητές σε πολλά άλλα αθλήματα. Αυτή τη φορά όμως το κράτος ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Το πρόβλημα σας είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ή το ότι είναι εγγονός πρώην Προέδρου.  

Δείτε εδώ: Το Υπουργείο Άμυνας καταστρέφει την καριέρα του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή

Προ μερικών βδομάδων, σαν autokinito.com.cy, κατακρίναμε το Υπουργείο Άμυνας για την υπόθεση του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή. Τώρα όμως δεν έχουμε παρά να επικροτήσουμε την απόφαση του Υπουργείου για παραχώρηση διευκολύνσεων σε αθλητή. 

Γι΄αύτο, ασχοληθείτε με την υγεία σας, τα ψυχικά σας απωθημένα, και την αξιολύπητη ζωή σας. Τους αθλητές που προσπαθούν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους (που εσείς δεν αντέχετε) αφήστε τους ήσυχους.  

ΥΓ – Όσον αφορά την φωτογραφία… με κάθε σεβασμό στο ζωντανό!

Μίλτος Σουτζιής 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK