Το Υπουργείο Άμυνας καταστρέφει την καριέρα του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή

Σοβαρά κύριε Υπουργέ Άμυνας; Θέλετε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής να καταστρέψει την καριέρα του επειδή το Υπουργείο σας απέρριψε την αίτηση αναστολής της θητείας του; Γνωρίζουν άραγε οι δημόσιοι υπάλληλοι του Υπουργείου σας τι κάνει ο Βλαδίμηρος στις πίστες του κόσμου τα τελευταία χρόνια; Μάλλον πιστεύουν ότι με 1-2 υπηρεσιακά τη βδομάδα θα μπορεί να συνεχίσει να κόβει βόλτες με goKart στο λούνα παρκ του Τίβόλι!! Ντροπή!

valdimiros tziortzis mixalis giorgallasΤου Πέτρου Σουτζιή

Πραγματικά, εύχομαι την απόφαση του Υπουργείου σας να μην συμμερίζεται ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού!

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο. Η δημοσίευση του δικηγόρου του Βλαδίμηρου, κ. Γιώργου Τσιέλεπου, τα λέει όλα: «Μόλις ενημερώθηκα από το Υπουργείο Άμυνας ότι το αίτημα του πελάτη μου Vladimiros Tziortzis για αναστολή της υποχρεωτικής του θητείας έτυχε απόρριψης από τον Υπουργό Άμυνας κύριο Μιχάλη Γιωργάλλα. Ένα αίτημα που γίνεται αποδεκτό από το 2016 ως αναγνώριση των κόπων του αλλά και στο ότι τυχόν διακοπή της καριέρας του θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για το μέλλον του και θα βάλει τέλος στις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο Αμερικάνικο NASCAR,το δεύτερο δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο άθλημα μετά την Formula 1, όπου είχε τις πρώτες επαφές με ομάδες τον Φεβρουάριο στο Daytona500 των ΗΠΑ.Ο περσινός τρίτος στην κατάταξη και πρώτος στην φετινή κατάταξη του πρωταθλήματος EuroNascar,θα πρέπει να διακόψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του γιατί κάποιοι στην Κύπρο έκριναν ότι το να υπηρετήσει την θητεία του στην Εθνική Φρουρά είναι πιο σημαντικό από το να διαφημίζει την Κύπρο ανά το παγκόσμιο. Θέλω να πιστεύω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν συμμερίζεται την άποψη του Υπουργού Άμυνας και προσβλέπω στην άμεση παρέμβαση του. Περιμένουμε να δούμε εάν οι κόποι των νέων ανθρώπων που προωθούν και τιμούν την Κύπρο στο εξωτερικό με τις οικογένειες τους να στερούνται όσο και ο ίδιος, θα αναγνωριστούν ή θα παραγκωνιστούν με τόση ευκολία από την πολιτική των Νέων Ηθών!»

Vladimiros tziortzisΥΓ. Ο Βλαδίμηρος δεν αρνήθηκε ποτέ να υπηρετήσει την πατρίδα του. Ζητά αναστολή τη στιγμή που η καριέρα του βρίσκεται στο απόγειο της. Ούτε «τρελόχαρτο» ούτε οτιδήποτε παρόμοιο!

TOP 10: MICHELIN CTC TYRES Πέντε λόγοι γιατί πρέπει να επιλέξεις ένα Premium ελαστικό

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK