Δεύτερος γύρος για το Πρωτάθλημα Time Attack στην πίστα Achna Speedway

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τime Attack 2022 – 2ος Γύρος: Την Κυριακή 29 Μαΐου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack συνεχίζεται με το δεύτερο γύρο ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα Achna Speedway. Διοργανωτής είναι το Σωματείο Time Attack, με τον αγώνα να τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣ psaltis autoparts eneos cyprus achna speedwayΣτη μήκους 2,1 χιλιομέτρων διαδρομή, η οποία περιλαμβάνει 11 στροφές, οι 32 συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη απέναντι σα χρονόμετρα, κυνηγώντας το χρόνο που θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: F1 VLOG SPANISH GP | Συγκινήσεις, νεύρα και χαρά!

TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣ psaltis autoparts eneos cyprus achna speedway Μιχάλης Μυλωνάς

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Μιχάλης Μυλωνάς με το Mitsubishi Lancer Evo IX έδειξε τα διαπιστευτήρια του στην πρεμιέρα, καθώς ήταν ο μεγάλος νικητής με ρεκόρ γύρου. Στον δεύτερο αγώνα είναι και πάλι φαβορί με τους Ρένο Περικλέους (Honda Civic) και Μιχάλη Μιχαήλ (MAZDA RX7) να ψάχνουν τις λύσεις για να σταματήσουν τον επίδοξο πρωταθλητή. Τη νίκη στην κατηγορία RC BE θα διεκδικήσουν οι Λούκας Χριστοφόρου (TALEX) και Χρίστος Χ’’ Γεωργίου (RADICAL) καθώς είναι οι δυο συμμετέχοντες σε αυτή. Τέσσερις οδηγοί θα τρέξουν στην κατηγορία RC E2 . TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣ psaltis autoparts eneos cyprus achna speedway

Ο Γιώργος Αρτεμίου με Honda Civic θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του μετά από αυτή της πρεμιέρας, στόχο τον οποίο όμως έχουν επίσης και οι Χάρης Περίκκος με SKF / Psaltis Autoparts Mitsubishi Lancer Evo VIII, Αργύρης Μπέλλου (Toyota Corolla) και Κυριάκος Κουδούνιας (Renault Clio). Ακόμα τέσσερις οδηγοί θα τρέξουν στην κατηγορία RC E1.TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣ psaltis autoparts eneos cyprus achna speedway

Ο Αβραάμ Αβραάμ με το Psaltis Autoparts Nissan Pulsar θα κυνηγήσει τη δεύτερη νίκη στον φετινό θεσμό, με την Μαρία Χατζηγεωργίου να αναμένεται να είναι για ακόμα μια φορά δυνατός αντίπαλος με το Honda Integra. Μιχάλης Θεοδοσίου και Ιωάννης Καδής, αμφότεροι με Honda Civic, θα παλέψουν για μια θέση στο βάθρο. Οι Στέλιος Κυθρεώτης με το SKF / Psaltis Autoparts Honda Civic και Μάριος Μαυρίδης επίσης με Honda Civic, θα τεθούν αντιμέτωποι στην κατηγορία RC S1. Στην κατηγορία Μ2 οι Λούκας Καρεκλάς (Mitsubishi Lancer Evo VI), Κωνσταντίνος Κάκας (VW GOLF GTI), Κωνσταντίνος Ιωάννου (Mitsubishi Lancer Evo VII) και Ιωάννης Αυγουστή (Honda S200 Turbo) θα κυνηγήσουν τη διάκριση, ενώ στην κατηγορία Μ1 ο Μάριος Αρτεμίου (Honda Civic) είναι ο μοναδικός συμμετέχων. Έξι συμμετέχοντες περιλαμβάνει η κατηγορία S4.

Ο νικητής της πρεμιέρας Mike Θεοδώρου (BMW M4) θέλει να πετύχει ακόμα μια νίκη και απέναντι του θα έχει ανταγωνιστικούς αντιπάλους οι οποίοι επίσης θα κυνηγήσουν τη ψηλότερη θέση στο βάθρο. Τέλος, έξι οδηγοί θα τρέξουν στην κατηγορία S3, με τον Χάρη Πετρίδη (Renault Clio RS) να έχει σαν στόχο ακόμα μια νίκη η οποία θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣ psaltis autoparts eneos cyprus achna speedway

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με τα δοκιμαστικά, στις 11:30 είναι η πρώτη περίοδος των χρονομετρημένων περασμάτων και μετά το διάλειμμα στις 13:00, ακολουθεί στις 14:00 η δεύτερη περίοδος των χρονομετρημένων περασμάτων.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS και το School of Automotive Engineering.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK