Δεύτερος γύρος για το πρωτάθλημα Drift Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil – 2ος γύρος

Πάμπος Νικολάου_Δαυίδ ΔαυίδΤην ερχόμενη Κυριακή 6 Ιουνίου και ώρα 10:00 διεξάγεται ο δεύτερος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Power Drift Club, και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πίστα Achna Speed Way με το πρόγραμμα να αρχίζει στις 10:00 με την προθέρμανση ενώ στις 11:00 ξεκινά το αγωνιστικό κομμάτι με τα μονά βαθμολογημένα περάσματα. Με την ολοκλήρωση τους στις 13:00 θα υπάρξει ένα μικρό διάλειμμα μέχρι τις 14:00 όπου μετά είναι η κορύφωση του αγώνα με τα διπλά περάσματα. Ο αγώνας αναμένεται να ολοκληρωθεί με την στέψη των νικητών στις κατηγορίες Pro και Semi Pro στις 18:00. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από στο κανάλι sports1HD channel της Cablenet.

Γιώργος ΤσιελεπήςΧώρος διεξαγωγής έχει επιλεγεί και πάλι το γνωστό ‘Parking’ και σχεδιαστικά η διαδρομή ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Drift με πολύ ψηλές ταχύτητες, ακραίες στροφές και επιθετικά περάσματα. Οι κριτές που έχουν την ευθύνη για τις βαθμολογίες στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι κριτές του King Of Europe/King Of Nations.

Παμπος ΝικολάουΜε τους καλύτερους οδηγούς του Κυπριακού Drift να δηλώνουν παρών αναμένονται δυνατές μάχες μέχρι το τέλος. Στην κατηγορία Pro ο νικητής του πρώτου αγώνα, οδηγός της ENEOS Πάμπος Νικολάου, παρουσιάζεται πιο ανεβασμένος και ώριμος από ποτέ και φυσικά έτοιμος να κάνει το δύο στα δύο. Ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Χριστοφόρου «’Ελα Κόκο», είναι ένας οδηγός που συγκαταλέγετε πάντα στα φαβορί για τη νίκη, με τη συμμετοχή του Πάμπου Χαραλάμπους να αυξάνει τους μνηστήρες για τη νίκη. Στην ίδια κατηγορία υπάρχουν και άλλοι πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί οδηγοί όπως οι Γιώργος Τσιελεπής και Πόλυς Κωνσταντίνου οι οποίοι έκαναν την έκπληξη μπαίνοντας στην τετράδα στην πρεμιέρα. Θέλοντας να αφήσουν πίσω τους την ατυχία του πρώτου αγώνα οι Κυριάκος Μάριου ‘Τσόδα’, Δαύιδ Δαύιδ και Σέργιος Γρηγορίου είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μια θέση στην τριάδα. Μαζί τους και οι Βασίλης Χριστοφόρου, Στέλιος Ζαχαρία, Aντρέας Νέστωρας, Δημητράκης Χριστοφή “Takamura”, Άντρος Αντωνίου, Αλέκος Χάσικος, Ανδρέας Ανδρέου “Wax” και Σάββας Συμιανός.

Στην κατηγορία Semi-Pro μετά την μετακίνηση των δύο πρωτοπόρων του περσινού πρωταθλήματος στην μεγάλη κατηγορία, μαζί με την παρουσία νέων οδηγών τα πάντα είναι ρευστά και στην ουσία δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Με τους ΣίμοΤίκκη, Χρίστο Χαραλάμπους και Πλούταρχο Ανδρέου να έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους από τον πρώτο αγώνα αναμένουμε να τους δούμε και πάλι να διακρίνονται και σε αυτό τον αγώνα, εκτός και εάν υπάρξει κάποια έκπληξη.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil.

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.