«Τρέχουμε για τη ζωή» ο Χαράλαμπος Τιμοθέου επιστρέφει στο Ράλι Κύπρος

Ο πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου Χαράλαμπος Τιμοθέου μετά από διετή απουσία από τη μηχανοκίνητη δράση, επιστρέφει στο Ράλι Κύπρος με στόχο, πέραν από τη διάκριση στον αγώνα, να καταφέρει να ενθαρρύνει το κοινό να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Παρουσίαση Χαράλαμπος Τιμοθέου - TEAM TIMOTHEOU SKODA FABIA R5Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου o Χαράλαμπος Τιμοθέου απεκάλυψε το αυτοκίνητο με το οποίο θα αγωνιστεί στο φετινό Ράλι Κύπρος και παράλληλα ανακοίνωσε τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Καραϊσκάκιο ίδρυμα. Σε χαιρετισμούς τους, τόσο ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους όσο και ο Μιχάλης Καρϊσκάκης εκ των ιδρυτών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Καραϊσκάκιου Ιδρύματος, αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα της κίνησης του οδηγού και τον ευχαρίστησαν για την όλη προσπάθεια που στόχο έχει την εγγραφή νέων εθελοντών μυελού των οστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

Παρουσίαση Χαράλαμπος Τιμοθέου - TEAM TIMOTHEOU SKODA FABIA R5Ο Τιμοθέου ήρθε ο ίδιος αντιμέτωπος με τη λευχαιμία το 2018 και βίωσε την αγωνία για εξεύρεση συμβατού δότη για μυελό των οστών. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τη θεραπεία του και βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη, υποσχέθηκε ότι θα στήριζε την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για προβολή του σημαντικού του έργου και ειδικότερα για την ενθάρρυνση εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών

ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ:  Την πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του Michael Schumacher

Παρουσίαση Χαράλαμπος Τιμοθέου - TEAM TIMOTHEOU SKODA FABIA R5Φέτος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ράλι Κύπρος, ο Χαράλαμπος Τιμοθέου και η Team Timotheou, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, διοργανώνουν δυο εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, στο My Car Wash, στο My Mall στην Λεμεσό.  Οι πελάτες αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο μητρώο εθελοντών δοτών ενώ παράλληλα μέρος των εσόδων από το πλύσιμο των αυτοκινήτων, κατά τη διάρκεια της ενέργειας, θα δοθούν για ενίσχυση του Καρϊσκάκειου Ιδρύματος. Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, από  τις 16:30 μέχρι τις 19:00 μμ, στο The Mall of Cyprus (Λατσιά) και πραγματοποιείται και πάλι με στόχο την ενθάρρυνση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Παρουσίαση Χαράλαμπος Τιμοθέου - TEAM TIMOTHEOU SKODA FABIA R5Το φετινό Ράλι Κύπρος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου και θα μετρά για το πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής. O Χαράλαμπος Τιμοθέου θα αγωνιστεί με τον Αντώνη Χρυστοστόμου στη θέση του συνοδηγού πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5, έχοντας σαν στόχο μια ακόμη διάκριση στον Εθνικό μας αγώνα. Όπως είναι γνωστό ο Τιμοθέου θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους οδηγούς στο Ράλι Κύπρος με αποκορύφωμα τη νίκη του το 2007.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.