Ποιος είναι ο Hamed Al-Wahaibi;

Μπορεί ο Hamed Al-Wahaibi να τερμάτισε στην 16η θέση του φετινού Ράλι Κύπρος, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του 53χρονου βετεράνου οδηγού από τον Ομάν. Ο Al-Wahaibi έτρεξε για πολλά χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι λαμβάνοντας μέρος σε 39 συνολικά αγώνες ενώ παράλληλα λάμβανε μέρος και σε επιλεγμένους αγώνες στο πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής.

Hamed Al-Wahaibi and Tony Sircombe in CyprusΤελευταία του συμμετοχή στο WRC ήταν το Ράλι Αυστραλίας του 2005 ενώ μετά από μια αποχή έξι χρόνων ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος σε αγώνες της Μέσης ανατολής για άλλα δύο χρόνια. Ύστερα από σχεδόν δέκα χρόνια αποχής συμμετείχε φέτος στους αγώνες της Ιορδανίας και της Κύπρου. Σημειώνουμε ότι ο οδηγός από το Ομάν συμμετείχε με αξιόλογους συνοδηγούς όπως τους Terry και Allan Harryman, Tony Sircombe και David Senior.

SS3 3 Hamed Al-Wahaibi and Tony Sircombe in CyprusΣτο φετινό αγώνα ξεκίνησε με ένα πέμπτο και ένα τέταρτο χρόνο γενικής στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές ενώ στην Τρίτη τo «κρέμασε» με αποτέλεσμα μπει ξανά την Κυριακή υπό καθεστώς super rally. «Ένα μικρό λάθος στη σημειώσεις ήταν αρκετό για μας χαλάσει τον αγώνα» δήλωσε το Σάββατο το βράδυ ο Toni Sircombe. Σημείωσε ένα δεύτερο και ένα τρίτο χρόνο γενικής στις δύο πρώτες ειδικές μέχρι που αντιμετώπισε πρόβλημα με το υδραυλικό τιμόνι του αυτοκινήτου του.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK