Πληθαίνουν οι φήμες για τον Mick Schumacher

Ολοένα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το νεαρό Schumacher να περνά τις πύλες της Formula 1, και μάλιστα από την επόμενη χρονιά.

MICK SCHUMACHERΗ φήμες τον θέλουν με την ομάδα της Alfa Romeo αλλά βλέψεις φαίνεται να έχει και η ομάδα της Alpha Tauri.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: τους 15 πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς της F1 σήμερα!

O επικεφαλής της ομάδας Franz Tost δήλωσε πρόσφατα ότι παρακολουθεί τον Mick από την εποχή που έτρεχε στα καρτ. Παρατήρησε ότι έχει κάνει σημαντική πρόοδο και ότι έχει κερδίσει σε κάθε κατηγορία που έχει αγωνιστεί.  Αυτή τη στιγμή ο Mick βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της F2 με οκτώ βαθμούς από το δεύτερο.

MICK SCHUMACHER«Ο Mick έτοιμος να κάνει τη μετάβαση στη μεγάλη κατηγορία». Αυτό δήλωσε και ο θείος του Ralf ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Formula 1, έχοντας πετύχει και έξι νίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του Michael Schumacher

Εάν υλοποιηθούν οι φήμες για την Alfa Romeo, τότε ίσως δούμε τον Giovinazzi εκτός ομάδας αφού πρόσφατα ο Kimi δήλωσε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην ενεργό δράση, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.