Πληθαίνουν οι φήμες για τον Mick Schumacher

Ολοένα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το νεαρό Schumacher να περνά τις πύλες της Formula 1, και μάλιστα από την επόμενη χρονιά.

MICK SCHUMACHERΗ φήμες τον θέλουν με την ομάδα της Alfa Romeo αλλά βλέψεις φαίνεται να έχει και η ομάδα της Alpha Tauri.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: τους 15 πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς της F1 σήμερα!

O επικεφαλής της ομάδας Franz Tost δήλωσε πρόσφατα ότι παρακολουθεί τον Mick από την εποχή που έτρεχε στα καρτ. Παρατήρησε ότι έχει κάνει σημαντική πρόοδο και ότι έχει κερδίσει σε κάθε κατηγορία που έχει αγωνιστεί.  Αυτή τη στιγμή ο Mick βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της F2 με οκτώ βαθμούς από το δεύτερο.

MICK SCHUMACHER«Ο Mick έτοιμος να κάνει τη μετάβαση στη μεγάλη κατηγορία». Αυτό δήλωσε και ο θείος του Ralf ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Formula 1, έχοντας πετύχει και έξι νίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του Michael Schumacher

Εάν υλοποιηθούν οι φήμες για την Alfa Romeo, τότε ίσως δούμε τον Giovinazzi εκτός ομάδας αφού πρόσφατα ο Kimi δήλωσε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην ενεργό δράση, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.