Δείτε τους 15 πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς της F1 σήμερα! (2020)

Το καλύτερο πρωτάθλημα ταχύτητας του κόσμου απαιτεί, σίγουρα, τους καλύτερους οδηγούς του πλανήτη! Με τα λεφτά να αποτελούν φλέγον θέμα στον θεσμό τον τελευταίο καιρό (έρχεται και το λεγόμενο budget cap) με τους διευθυντές να αναφέρουν πολλές φορές πως οι μισθοί του προσωπικού των ομάδων δεν θα επηρεαστούν από αυτή την εξέλιξη. Φυσικά ο μεγαλύτερος μισθός, αν δούμε λίγο τα χαρτιά της κάθε ομάδας, πιθανόν να ανήκει στον οδηγό-αστέρι της. Τελικά, τι είναι αυτοί οι μισθοί (ετήσιες απολαβές), και ποιοι τους παίρνουν; Δείτε τους 15 πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς της F1 σήμερα.

15. Pierre Gasly – $660,000

Pierre GaslyΟ Γάλλος μπορεί πέρυσι να… υποβιβάστηκε κακήν κακός από την Red Bull στην Toro Rosso, αλλά με τις εμφανίσεις του φροντίζει να αποδεικνύει στους «Ταύρους» το πόσο μεγάλο λάθος έκαναν. Μετά που έφυγε πήρε βάθρο πέρυσι στη Βραζιλία και προχθές την πρώτη του νίκη στη Μόνζα! Έχοντας την υποστήριξη τόσο του Αυστριακού κολοσσού, αλλά και συνεργασία με την Crypto Gaming, μπαίνει πρώτος στην λίστα μας.

14. Kevin Magnussen – $1,650,000

Kevin MagnussenΤο «κακό παιδί» του grid ίσως να τα έχει λίγο με την τύχη του, η οποία τον πρόδωσε όταν η McLaren δεν του έδωσε το αυτοκίνητο που χρειαζόταν (είχε το τελευταίο βάθρο της ομάδας, το 2014, μέχρι που ο Sainz ανέβηκε στο βάθρο της Βραζιλίας πέρυσι). Ο μισθός του όμως συνεχίζει δυνατός, λόγω της εταιρείας ρουχισμού Jack and Jones με την οποία διατηρεί στενή συνεργασία.

13. Romain Grosjean – $1,650,000

Romain GrosjeanΟ Γαλλο-Ελβετός οδηγός, και Πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών, έγινε ο πρώτος που αποκλείστηκε από αγώνα για πρώτη φορά από το 1994 μετά από το λάθος του στην εκκίνηση του Βελγικού grand prix του 2013. Απόλαυσε μια καλή περίοδο με την Lotus, όπου μάζεψε 10 βάθρα (μια χαρά!), με τον μισθό του, χωρίς την ιδιαίτερη συμβολή χορηγών, να είναι σε καλά επίπεδα!

Δείτε τους επόμενους

Lance Stroll