Πανέτομη η DS για το πρωτάθλημα της Formula E

Μετά τις δύο πρώτες γενιές των μονοθεσίων Formula E που έλαμψαν με τις επιτυχίες τους (η DS Automobiles είναι ο μόνος κατασκευαστής που έχει κερδίσει τουλάχιστον ένα E-Prix κάθε σεζόν από την έναρξη του συγκεκριμένου θεσμού), η Γαλλική premium εταιρεία αυτοκινήτων θα εξελίξει ένα νέο αγωνιστικό και θα ανανεώσει τη δέσμευσή της στο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό της προφίλ.

Jean-Eric Vergne (FRA), DS Techeetah, DS E-Tense FE20 leads Antonio Felix da Costa (PRT), DS Techeetah, DS E-Tense FE20Με τους Jean-Éric Vergne, António Félix da Costa και την ομάδα DS TECHEETAH, η DS Automobiles έχει κερδίσει όλους τους τίτλους οδηγών και ομάδων τις τελευταίες δύο σεζόν, υπογράφοντας το ρεκόρ των νικών και των pole position μετά την εισαγωγή του μονοθεσίου “Gen2”.Για να εμφανιστεί από το 2022/2023, το νέο μονοθέσιο 3ης γενιάς, με την ονομασία “Gen3”, θα είναι ελαφρύτερο, πιο δυνατό χάρη στις σημαντικές εξελίξεις που θα αυξήσουν την ισχύ κατά 40%, έως 350 kW στις κατατακτήριες δοκιμές και 300 kW στον αγώνα. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας θα αφορά πλέον και τους δύο άξονες και θα μπορεί να φτάσει το μέγιστο των 600 kW (ενώ το τρέχον αντίστοιχο στο “Gen2” μονοθέσιο είναι 250 kW).

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, η Formula E θα επιτρέπει σε κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων να εξελίσσει τη δική του μονάδα ισχύος και το σχετικό λογισμικό.

Jean-Eric Vergne (FRA), DS Techeetah, DS E-Tense FE20 leads Antonio Felix da Costa (PRT), DS Techeetah, DS E-Tense FE20Η DS Automobiles και ο συνεργάτης της TECHEETAH προετοιμάζονται επί του παρόντος για τους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν που θα πραγματοποιηθούν στο Diriyah (Σαουδική Αραβία) στις 26-27 Φεβρουαρίου. Αυτοί θα είναι οι πρώτοι βραδινοί αγώνες στην ιστορία της Formula Ε. Στο τιμόνι των δύο DS E-TENSE FE20 θα είναι ο πρωταθλητής António Félix da Costa και ο μοναδικός δις πρωταθλητής της Formula E, Jean-Eric Vergne.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.