Μετονομάζεται σε Alpine F1 Team η ομάδα της Renault

Alpine F1 Team

alpine f1 teamΗ Alpine, μια μάρκα που γεννήθηκε μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτων, αναπτύσσεται και εισάγει το όνομά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Ουσιαστικά, η ομάδα της Renault μετονομάζεται σε Alpine F1 Team. Αυτό θα ξεκινήσει από τη σεζόν του 2021 με την Renault να συνεχίζει να συμμετέχει ως κατασκευαστής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα ένα. Με αυτό τον τρόπο το όνομα Alpine βρίσκει τη θέση του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Για την Alpine, αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την επέκταση της μάρκας ενώ ο κινητήρας της θα συνεχίσει να επωφελείται από τη μοναδική τεχνογνωσία του Ομίλου της Renault διατηρώντας και το όνομα E-Tech.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Παράλληλα, η υπογραφή των νέων συμφωνιών Concorde, με τον περιορισμό των προϋπολογισμών των ομάδων και η εφαρμογή νέων τεχνικών κανονισμών από το 2022, επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα του Ομίλου να επιστρέψει στο βάθρο και να κερδίσει με τα νέα του χρώματα.

Motor Racing - Formula One World Championship - 70th Anniversary Grand Prix - Practice Day - Silverstone, EnglandΟ COE του Ομίλου της Renault, Luca De Meo, δήλωσε:. «Η Alpine είναι μια μάρκα, ισχυρή και ζωντανή, που φέρνει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των οπαδών της. Η Renault βρίσκεται στο χώρο εδώ και 43 χρόνια και το ότι θα παραμείνει σαν πάροχος κινητήρων, η παρουσία της θα είναι ορατή. Θα χρησιμοποιήσουμε την F1 ως πλατφόρμα για να προωθήσουμε μια μάρκα που θέλουμε να αναπτύξουμε».

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.