Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Σας περισσεύουν κάτι εκατομμύρια, και θέλετε να αγοράσετε ένα νέο αμάξι, σωστά; Ωραία. Αυτή η λίστα θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, για να λάβετε μια σωστά πληροφορημένη απόφαση για την μεγάλη σας αγορά. Αν όχι, τότε θα πρέπει να αρκεστείτε, όπως και εμείς, με τα βίντεο στο Youtube με τον κάθε τυπάρα που κρατάει ένα τέτοιο αμάξι και μας λέει πόσο δύσκολη είναι η ζωή του…Αυτά, είναι τα 10 ακριβότερα Supercars στον κόσμο, αυτή την στιγμή.

Fenyr SuperSport — €1.7 εκατομμύρια

Fenyr SuperSportΑπό την W Motors μας έρχεται αυτό το δημιούργημα με των τετράλιτρο flatsix κινητήρα του τον οποίον ετοίμασαν τα μυαλά πίσω από την γνωστή μάρκα Ruf (που ξέρουν τα πάντα για της Porsche). 800 ίπποι, 0-100 σε 2.7 δευτερόλεπτα και με όγκο παραγωγής τα, μόλις, 25 κομμάτια, δεν νομίζουμε να δούμε ποτέ μπροστά μας ένα Fenyr! Πάντως την θέση του σε αυτή την λίστα την έχει κλείσει, γιατί πρόκειται αναμφίβολα για ένα πανάκριβο supercar.

Δείτε το επόμενο

Rimac C_Two

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.