Μεγάλη εμφάνιση του Τζιωρτζή στην Κροατία (VIDEO)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής , σημειώνοντας μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση στο αγώνα του NASCAR Whelen Euro Series που φιλοξενήθηκε στην Κροατία. Στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση μάζεψε 68 βαθμούς στο σύνολο και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης του EURO NASCAR 2 με 252 βαθμούς, δύο γύρους πριν το τέλος.

VLADIMIROS Tziortzis - Round 4Πρώτος είναι ο Γερμανός Dauenhauer (295β) και δεύτερος ο Τσέχος Dubek (262β). Αμφότεροι αγωνίζονται στην ίδια ομάδα (Hendriks Motorsport).

Δεδομένου ότι οι βαθμοί στον τελευταίο γύρο στην Ιταλία μετρούν διπλοί, ο Τζιωρτζής διατηρεί ελπίδες ακόμα και για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος είναι στο Βέλγιο 9-10 Οκτωβρίου, ενώ η αυλαία πέφτει στην Ιταλία 30-31 του ίδιου μήνα.

Πίεσε ασφυκτικά:

VLADIMIROS Tziortzis - Round 4Τρέχοντας με την στήριξη της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA, η οποία στο πρόσωπο του Τζιωρτζή στηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό και ενισχύει τον Κύπριο οδηγό ώστε να κάνει την Κύπρο ακόμα πιο γνωστή στο εξωτερικό, ο Βλαδίμηρος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί το βάθρου το Σάββατο (18/9), πιέζοντας ασφυκτικά το νικητή Dubek. Την Κυριακή (19/9) και παρά το πρόβλημα στα  φρένα της Ford Mustang από την πρώτη στροφή, ο Κύπριος οδηγός έφτασε μια ανάσα από το βάθρο, αλλά ήταν τέταρτος, παρότι επιχείρησε αρκετές φορές να περάσει τον τρίτο, Βέλγο Pilate.

Γενικώς ο Τζιωρτζής ήταν εξαιρετικά ταχύς, σημειώνοντας δεύτερο χρόνο τόσο στα δοκιμαστικά όσο και στα προκριματικά, κινούμενος στο ρυθμό του pole man Tobias Dauenhauer, αφού οι διαφορές τους ήταν πάντοτε κάτω από δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Ο Βλαδίμηρος τρέχει με την Academy Motosport / Alex Caffi Motorsports, έχοντας υποστήριξη από την Race Art Technology.

«νοιωθω δυνατος»

«Για μένα είναι ένας μικρός άθλος το ότι καταφέρνουμε να είμαστε ανάμεσα στους οδηγούς της Hendriks Motorsport, της μοναδικής ομάδας του πρωταθλήματος που τρέχει και στο αμερικάνικο NASCAR. Δεδομένου του προβλήματος την Κυριακή (19/9), οι 68 βαθμοί είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα, αφού ανοίξαμε και την ψαλίδα από τον τέταρτο στους 20β. Επιστρέφω χαρούμενος» δηλώνει ο Τζιωρτζής και προσθέτει: «μένουν δύο αγώνες και κύριος στόχος είναι να περάσω τον Dubek, χωρίς να εγκαταλείπω τη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή. Νιώθω δυνατός και όλα θα πάνε καλά».

VLADIMIROS Tziortzis - Round 4Μεγάλος χορηγός του Τζιωρτζή και για το 2021 είναι η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία REMEDICA, ενώ τον υποστηρίζουν τα λιπαντικά ENEOS Motor Oil της Ψάλτης Auto Parts, η Televantos Used Trucks, η Alpinestars, το πανεπιστήμιο Frederick, η Daytona Raceway και το Sana Hiltonia.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.