Hamilton: «Η Angela είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί»

Κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού σαββατοκύριακου, η φυσιοθεραπευτής Angela Cullen είναι η «σκιά» Lewis Hamilton. Με το χαρακτήρα της και φυσικά τη δουλειά της έχει κερδίσει ακόμα και τους οπαδούς της F1. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι «κέρδισε και τον ίδιο τον πρωταθλητή.

Formula 1 World Championship 2018, Mexico-City - 28 Oct 2018ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Η Cullen, γεννημένη στη Νέα Ζηλανδία, βρέθηκε στην F1 μέσω του προγράμματος της εταιρείας Hintsa Performance, που ξεκίνησε από τον θρυλικό γκουρού γυμναστικής Dr Aki Hintsa. Άρχισε να συνεργάζεται με τον Hamilton στις αρχές της σεζόν του 2016, με τον πολυπρωταθλητή να δηλώνει πως ο αντίκτυπος της Cullen ήταν άμεσα θετικός.

Formula 1 World Championship 2018, Mexico-City - 28 Oct 2018«Σίγουρα οι άνθρωποι γύρω μου δεν θα το καταλάβουν, γιατί το βλέπουν από απόσταση, αλλά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που συνέβη στη ζωή μου», δήλωσε ο Hamilton. «Ήμουν τυχερός που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλούς ανθρώπους… όμως η Angela είναι η πιο σκληρά εργαζόμενη γυναίκα με την οποία συνεργάζομαι. Είναι συγκεντρωμένη, συνεργάσιμη και κάνει τα Σαββατοκύριακα μου γαλήνια», πρόσθεσε ο Hamilton, και συνέχισε. «Κάθε μέρα ξυπνάω, όποια ώρα κι αν είναι, και είναι πάντα θετική, και αυτό είναι σημαντικό. Πρέπει στη ζωή να βάζεις θετικούς ανθρώπους γύρω σου. Δεν μπορείς να εργαστείς με αυτό το επιπλέον βάρος, δεν μπορείτε να εργάζεστε με άτομα που δεν σας εμπνέουν να είστε καλύτεροι και να σας ανεβάζουν όταν είστε κάτω»

Formula 1 World Championship 2018, Mexico-City - 28 Oct 2018Εν τω μεταξύ, ο Hamilton – ο οποίος μίλησε στο Ziggo Sport – συνέχισε να εξηγεί πώς διάφοροι τραυματισμοί που τον οδήγησαν να αρχίσει να εργάζεται με την Cullen, της οποίας ο ρόλος, σύμφωνα με τον οδηγό της Mercedes, ήταν διαφορετικός από αυτόν ενός τυπικού γυμναστή/φυσιοθεραπευτή της F1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έξι ταχύτερα Γερμανικά αυτοκίνητα στην ιστορία

«Όταν μπαίνεις στη Φόρμουλα 1, υπάρχει όλη αυτή η ιδέα του φυσιοθεραπευτή, αλλά πολλοί από αυτούς, είναι μόνο γυμναστές. Εργάστηκε με πολλούς φυσιοθεραπευτές, αλλά πάντα είχα διάφορα προβλήματα. Θα είχα, όπως μυϊκό σφίξιμο στο λαιμό μου, ή θα είχα προβλήματα με το κάτω μέρος της πλάτης μου, και ο γυμναστής μου δεν θα μπορούσε ποτέ να το διορθώσει. Επομένως, κουβαλούσα τα προβλήματα αυτά στους αγώνες. Πείστηκα πως έπρεπε να βρω την λύση. Η Angela με βοηθούσε και εκτός σεζόν ενώ όταν πήρε την απόφαση να ταξιδεύει μαζί με την ομάδα Έχουμε μια άψογη συνεργασία» δήλωσε ο, σύντομα, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.