Στις 24 Μαρτίου του 1991 ο Ντίμης Μαυρόπουλος κερδίζει το Ράλι Αφροδίτης με το Audi Quattro έχοντας δίπλα του το Νίκο Αντωνιάδη. Τη δεύτερη θέση, με διαφορά δύο λεπτών, παίρνουν οι Αντώνης Ιερόπουλος και Μιχαλάκης Μιχαήλ στο ντεμπούτο τους με το Mitsubishi Galant VR-4 ενώ Τσουλόφτας και Μωησής Καλαθάς τερματίζουν τρίτοι με τη Lancia Integrale. Τέταρτος και πρώτος δικίνητος ο Αντώνης Μιχαηλίδης με το Peugeot 309 GTi και τον Γιώργο Λαό στη θέση του συνοδηγού.

John Welch 1949:

Την ίδια μέρα αλλά το 1949 γεννιέται ο γνωστός οδηγός Rallycross John Welch. Ιδιαίτερα γνωστός με το πανίσχυρο τετρακίνητο Astra Xtrac αλλά και τις μάχες του με τον Ντίμη Μαυρόπουλο . Διεξήχθη τo Indycar Grand Prix στo Sunters Paradise στo Κoυιvσλαvτ της Αυστραλίας με διαδρoμή 2.7 μίλια εvώ τo 1960 γεvvήθηκε o αμερικαvός oδηγός μovoθέσιωv Σκoτ Πρoυέτ.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.